Samsung Galaxy Z Fold 2 krijgt One UI 3.1 upgrade in Nederland

Inmiddels is de upgrade naar One UI 3.1 beschikbaar op de Nederlandse én Belgische Galaxy Z Fold 2. De update brengt een hand vol Galaxy S21 snufjes naar het vouwtoestel. Bovendien wordt ook de security patch van februari geïnstalleerd.

Galaxy Z Fold 2 update: One UI 3.1 en februari patch

Nadat Samsung vorige week aankondigde One UI 3.1 naar een flink aantal Galaxy telefoons te brengen, lieten de Zuid-Koreanen er geen gras over groeien. Sindsdien arriveerde de upgrade al op de Galaxy S20 en op de Galaxy Note 20 series. En sinds gisteren is hij er ook voor de Galaxy Z Fold 2.

Firmwareversie F916BXXU1DUB5 brengt twee dingen naar de Z Fold 2. Qua beveiliging is in feite de patch van februari het belangrijkst. Maar voor het dagelijks gebruik is het natuurlijk de One UI 3.1 upgrade die het zwaarste weegt.

In One UI 3.1 zitten namelijk nieuwe features, zoals de DeX op PC modus, het instellen van je slaaptijden in de Klok app, en de optie om mensen of dingen uit je foto's weg te ‘gummen'. Zie ook HIER voor meer veranderingen. Maar voor de goede orde: nee, Google Discover krijgt de Z Fold 2 niet, en ook de Director's view camerastand blijft exclusief voor de S21-serie.

Beschikbaarheid

De One UI 3.1 update voor de Galaxy Z Fold 2 is OTA beschikbaar in Nederland en België. Je kunt wachten op de automatische melding, of je start ‘m handmatig via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Lees de reacties (1)