Samsung Galaxy Young krijgt firmware update

Één van Samsung's populairste budget smartphones, de Galaxy Young krijgt vandaag in ons land een update.

De update voor de Galaxy Young, die tegelijkertijd voor zowel de unbranded toestelversie, als alle branded varianten – die dus direct bij een provider gekocht zijn – wordt uitgerold, brengt geen grote veranderingen met zich mee.

De nieuwe firmware, met versienummer XXAMK1, brengt geen nieuwe versie van het Android besturingssysteem naar het toestel. De veranderingen danwel vernieuwingen zijn voornamelijk ‘onder de motorkap' te vinden.

Op dit moment wordt de update uitgerold voor de ‘gewone' versie van de Galaxy Young – de dual sim versie, met plaats voor twee simkaarten komt later aan de beurt.

De update is beschikbaar via het toestel zelf – ga via Menu naar Instellingen en kies Toestel-info, gevolgd door Software-update – en via Samsung's Kies programma op de PC. Heb jij de update al geïnstalleerd? Zoja, welke veranderingen heb jij ontdekt?

Lees de reacties (1)

  • ik heb ongeveer 2 weken geleden de firmware update via automatische update gedaan
    geen veranderingen opgemerkt
    WEL BLIJFT SINDS DE UPDATE MEERDERE KEREN PER DAG DE TELEFOON HANGEN, IS DAN NIET TE GEBRUIKEN OF NIET UIT TE SCHAKELEN BOVENDIEN LAAT DE TELEFOON ACHTER ELKAAR DE TRILSTAND GAAN DUS HIJ LIGT NU WEER AL RUIM EEN HALF UUR ALLEEN MAAR TRILLEN

    OPLOSSING?????????
    ik was heel tevreden voor de firmware update nu wil ik hem uit t raam gooien
    ik heb al meerdere dingen geprobeerd ook via kies op de pc
    niks helpt schijnbaar
    mvg Els

Gerelateerde artikelen