Afbeeldingen tonen kleurvarianten van Samsung’s nieuwe sporthorloge

Renders laten Samsung's nog niet gelanceerde sporthorloge zien, dat mogelijk Galaxy Watch Active zal heten. Hij komt in ieder geval in het zwart, groen, wit, en roze op de markt.

Galaxy Watch Active: afbeeldingen

Geruchten over een nieuwe model smartwatch uit Samsung koker doen al langer dan vandaag de ronde. En nu is dan geheel duidelijk hoe deze Galaxy Watch Active – naam is nog niet bevestigd – eruit zal zien. Het opvallendste detail op de plaatjes: Samsung lijkt af te stappen van de draairing, die sinds de Gear S2 haar smartwatches juist zo uniek maakte.

De mensen van Tiger Mobiles hebben vermoedelijk via de een of andere shop alvast de hand weten te leggen op de Galaxy Watch Active afbeeldingen. Althans, het lijkt erop dat we kijken naar de officiële persrenders van het horloge – zowel de voor- als de achterkant. Bovendien kwam gisteren al een render van een witte variant langsgewaaid, via de mensen van 91Mobiles.

Het nieuwe horloge – modelcode SM-R600 – ziet er in ieder geval slanker uit dan we van Samsung's recente horloges gewend waren. Het is waarschijnlijk juist het verdwijnen van de draairing die dit design mogelijk maakt.

Lancering

 

Het display van de Galaxy Watch Active toont handigerwijs de vermoedelijke lanceerdatum van het horloge: 20 februari. Dat is niet alleen aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona, maar natuurlijk ook de dag van Samsung's komende Unpacked evenement. Daar maken ook de Galaxy S10 en de opvouwbare Galaxy Fold hun opwachting – en vermoedelijk dus ook dit nieuwe horloge.

Gerelateerde artikelen