Samsung Galaxy Tab 3 8.0 en 10.1 krijgen multi-user functionaliteit

Hoewel Samsung's derde generatie Galaxy Tab tablets out of the box op Android 4.2 draaien, ontbreekt er één aardige feature: de mogelijkheid om meerdere gebruikers in te stellen, met hun eigen gebruikersaccounts. De gemis zal via een softwareupdate verholpen worden, zo blijkt uit opgedoken schermafbeeldingen.

De bovenstaande schermafbeelding toont de aanwezigheid van meerdere gebruikersaccounts op het vergrendelscherm van een Galaxy Tab 3 8.0. Na installatie van de aanstaande update wordt deze feature toegevoegd aan het apparaat. Er kunnen dan – net zoals we allang gewend zijn op de PC – meerdere gebruikers de tablet gebruiken, ieder met zijn of haar eigen instellingen en voorkeuren.

Waneer de betreffende update daadwerkelijk zal worden aangeboden is op dit moment nog niet bekend. Evenmin is het duidelijk of de update alléén de multi-user feature toevoegt, of dat er ook nog andere veranderingen of vernieuwingen in de pijpleiding zitten.

(via)

Lees de reacties (4)

    • Helaas niet. Het is ook niet duidelijk met welke update deze feature mee zal komen - alleen dat er aan die optie gewerkt wordt.

  • Heb Galaxy TAB 3 8 inch Android 4.2.x en net gelezen dat vanwege touchwizz, de instellingen\users optie er niet is / geblokkeerd is.

Gerelateerde artikelen