Nederlandse Samsung Galaxy Tab 2 7.0 krijgt update naar Android 4.2.2

De WiFi variant van de zeven inch versie van Samsung tweede generatie Galaxy Tab tablets – de Galaxy Tab 2 7.0 WiFi dus – krijgt vandaag een update naar Android versie 4.2.2.

Hij doet alweer even dienst, de Galaxy Tab 2 7.0, en elders was de update naar Android 4.2.2 al enige maanden beschikbaar. Vandaag volgt dus – eindelijk – de update voor Nederlandse gebruik(st)ers.

De update, met versienummer XXDNE1, brengt onder andere kleine veranderingen in de interface van het apparaat, en – als het goed – verbeteringen in de snelheid en batterijduur. Verder komt er een verbeterde versie van Google's Now dienst met de update mee, én de mogelijkheid foto's te tonen als een soort screensaver op het vergrendelscherm.

(via)

Lees de reacties (10)

  • Ja hoor de update van tab 2 7.0 is voltooid
    4.2.2 inplaats van 4gb opslag upgrade naar 8gb

  • Waarom heeft Nederland hier zo lang op moeten wachten?
    Merk een-twee-drie niet zo veel. Veel Google en Samsung spul uitgezet om geheugenbeslag terug te dringen. Loopt finaal uit de cloud.

  • Ook de mijne is ge-update maar nu wil het startscherm zich niet aanpassen en ook Accuweather krijg ik niet meer op het startscherm te zien. Wie heeft tips hiervoor?

1 2
Gerelateerde artikelen