Samsung Galaxy S3 duikt op op Duitse Amazon (update: GT-i9500)

Als Galaxy S3 blog is rust tegenwoordig een schaars goed – de berichten over Samsung's nieuwe vlaggenschip smartphone stapelen zich bijna sneller op dan we typen kunnen.

Vandaag duikt op de Duitse Amazon een eerste pre-order mogelijkheid op voor de Galaxy S3. Dit is niet de eerste website die het toestel aanbied, maar wel verreweg de meest serieuze.

Op Amazon.de staat de zwarte variant van de Samsung Galaxy S3 te koop voor 599 euro – precies de winkelprijs die wij eerder voorspelden. Het toestel beschikt volgens Amazon over een 4,7 inch Super Amoled scherm en een 12 megapixel camera. Verder is het toestel uitgerust met 16 GB opslagcapaciteit en een microSD slot.

Natuurlijk is het de vraag in hoeverre dit een serieuze aanbieding is – dat wil zeggen, of deze ook gebaseerd is op daadwerkelijke informatie uit andere bronnen dan het bruisende geruchtencircuit. Bij dit soort aanbiedingen is toch vaak sprake van een zogenaamde ‘placeholder' pagina. Navraag bij Amazon leert dat de gegevens van het toestel niet definitief bevestigd kunnen worden.

Dit alles neemt natuurlijk niet weg dat een bestelling wel degelijk rechtsgeldig is – wie hem nu daar alvast besteld krijgt het toestel zeker geleverd voor de betaalde prijs. Of de opgegeven specificaties correct zijn blijkt echter pas op 3 mei.

(via BestBoyz.de, Amazon, en iedereen die ons erop wees)

Update:

Na het opduiken van de Samsung Galaxy S3 op Amazon.de, is nu ook een officiële lader te vinden (HIER). Het interessante hiervan natuurlijk dat de omschrijving bij deze oplader de Samsung Galaxy S3 benoemt als zijnde de GT-i9500, niet de GT-i9300 waar we de laatste dagen zoveel van gezien hebben. In feite toont de heersende Galaxy S3 koorts met name één ding effectief aan: hoe meer we weten, hoe minder we weten.

(via SamMobile)

Lees de reacties (7)

Gerelateerde artikelen