Samsung Galaxy S21 presentatie live kijken: hier kan het

Vandaag zal Samsung de langverwachte Galaxy S21, S21 Plus, en S21 Ultra presenteren. Hoe laat begint het evenement met de titel ‘Welcome to the Everyday Epic‘? En waar kun je deze live kijken?

Galaxy S21 presentatie live kijken

Het is bijna een jaar geleden dat Samsung de Galaxy S20 lanceerde. Bijna, want dat gebeurde begin februari. Nu is het een paar weken eerder al tijd voor de nieuwe Zuid-Koreaanse topmodellen voor de eerste helft van het jaar. Vandaag, 14 januari, vanaf 16:00 Nederlandse tijd gaat het virtuele Unpacked evenement van start.

Als je zelf wilt volgen wat Samsung zoal te vertellen heeft, dan kun je dat op een aantal manieren doen. Natuurlijk kan het hier eenvoudig op GalaxyClub.nl – gezellig! – maar je hebt meer opties:

Zoals gezegd is het Unpacked evenement geen grootschalig live evenement, door de bekende omstandigheden. Wel heeft Samsung een uitgebreide virtuele presentatie in elkaar geknutseld, waar we een aantal nieuwe producten gaan zien.

Als eerste maken natuurlijk de drie Galaxy S21 modellen hun opwachting. Deze bieden dit jaar als het goed is voor elk wat wils: van de relatief compacte 6,2 inch Galaxy S21, via de 6,7 inch S21 Plus met veel groter scherm en meer accu, tot het absolute topmodel: de 6,8 inch S21 Ultra. De verwachting is dat het instapmodel voor ruim onder de €900 in de winkels ligt. Wil je gelijk

Bovendien worden ook de Galaxy Buds Pro oortelefoontjes verwacht. In tegenstelling tot een jaar geleden, verwachten we nu nog geen nieuwe opvouwtelefoons in de Galaxy Z-serie. Die volgen pas later dit jaar.