Samsung Galaxy S20 FE begin aan update van oktober (5G eerst)

Na de Galaxy S21 is de Galaxy S20 FE de tweede Samsung telefoon die aan de oktober update begint. Voor de 5G-variant staat de nieuwe beveiligingspatch inmiddels klaar.

Galaxy S20 FE update oktober 2021

Een nieuwe maand, een nieuwe beveiligingsupdate – en een van de toestellen die ‘m als eerste krijgt, is de 5G-variant van de Galaxy S20 FE. Firmwareversie G781BXXS4CUI1 staat klaar voor deze uitvoering van de S20 FE.

Als je een beetje bekend bent met Samsung's systeem voor de nummering van firmwareversies weet je genoeg. De ‘S' verklapt dat dit een update is die alleen de beveiliging verbeterd. Wat de patch van oktober precies doet weten we verder nog niet. Later deze week zullen Samsung en Google ongetwijfeld de inhoud toelichten, maar tot nu toe gebeurde dit nog niet.

Beschikbaarheid

Niet alleen zijn er inmiddels heel wat Galaxy S20-modellen, zelfs van de S20 FE zijn inmiddels drie verschillende variante op de Nederlandse en Belgische markt verschenen. Op het moment van schrijven is de update alleen direct (OTA) beschikbaar op de S20 FE 5G (SM-G781B).

Voor beide 4G-versies (die met de Exynos processor SM-G780F en die met de Snapdragon processor SM-G780G) is de update nog niet beschikbaar. Daarvoor komt de update later deze maand, maar nu dus nog niet.

Heb jij de update al geïnstalleerd? Kom je toch nog meer merkbare veranderingen tegen? Laat het ons hieronder even weten!

Gerelateerde artikelen