Samsung Galaxy S2 vanaf mei in Nederland – voor 699 euro

Tijdens een Nederlandse persbijeenkomst in Barcelona heeft Samsung laten weten dat de Galaxy S2 vanaf mei in Nederland verkrijgbaar zal zijn – de maand ervoor zal Samsung al een PR offensief starten. Voorlopig is de adviesprijs voor een los toestel vastgesteld op 699 euro – en uiteraard goedkoper met een abonnement. De Samsung Galaxy S2 zal dus zeker in het begin geen goedkoop toestel zijn, en nog een stapje duurder dan de Galaxy S aanvankelijk was. Maar zoals gebruikelijk, verwachten wij dat de prijs na de beginfase zal beginnen te dalen, zeker op het moment dat verschillende providers met elkaar zullen gaan concurreren.

(met dank aan AllAboutPhones)

Lees de reacties (10)

    • hoop t ook.
      mijn abbonement loopt dan ook af ;)
      eigenlijk hoop ik eerder zodat ik 'm ook nog in de winkel kan uitproberen

  • Geen slimme zet, aangezien alle andere ontwikkelaars van mobiele telefoons hun releases al gepland hebben staan in maart en april dit jaar. Persoonlijk zou ik uiteraard voor de Samsung Galaxy S2 kiezen, maar ik ga er niet op zitten wachten, dan maar een blackberry of een IPhone.

    • iPhone5 zal niet veel eerder te koop zijn hier, en BlackBerry is toch ook heel ander soort toestel - alleen LG was Samsung echt te snel af met haar dual core LG Optimus Speed.

  • Eigenlijk denk ik dat ie eerder komt!
    Je word platgegooid met reclames en aanbiedingen over de galaxy s

1 2
Gerelateerde artikelen