Samsung Galaxy S2 releaseroddeltheekransje deel 2

Het is weer tijd om de geruchten en roddels over de releasedatum van de Samsung Galaxy S2 op een rijtje te zetten. Wij bedanken alle bezoekers van galaxyclub.nl, die hun eigen ervaringen en kontakten met winkels en providers hier hebben beschreven, zodat wij het een en ander kunnen verifiëren wat wij van onze eigen connecties te horen krijgen.

Het beeld wat inmiddels naar voren komt is dat van een hele groep providers en winkels die naar elkaar zitten gluren. Wie belooft welke datum? Wie kan het toestel volgende week leveren, en waarom wij niet? Of wij toch? Maar waarom weten wij het zelf dan nog niet?

Op zich maakt dit natuurlijk weinig uit – het is zelfs redelijk normaal, maar gezien de hype die inmiddels rond de Samsung Galaxy S2 hangt, valt het nu goed op. Gebaseerd op alles wat we hebben gehoord en gelezen, denken wij de stand van zaken op dit moment als volgt samen te kunnen vatten:

  • In principe is Week 19 (volgende week) nog steeds de week waarin de Galaxy S2 uitgeleverd gaat worden…
  • … mits er toch geen vertraging optreedt…
  • … wat altijd goed mogelijk is, om redenen waar wij alleen maar naar kunnen gissen…
  • … maar misschien gebeurt dat niet, en is volgende week gewoon dé week!
  • Uiteindelijk springen straks opeens overal de lampen op groen – min of meer onaangekondigd – ten teken dat het het toestel geleverd kan worden. Sommige winkels zullen wat sneller zijn dan anderen, evenals de grote providers zelf.

Bij deze bieden wij onze oprechte excuses aan voor het feit dat we er weinig preciezers van kunnen maken – maar ach, wat zijn nou een paar weekjes meer of minder…

Lees de reacties (19)

  • Ik denk zelf dat de eerste aanbieders 'week 19' gewoon een beetje verzonnen hebben.
    Beetje goedkope manier om vast orders te schrijven vind ik.
    Maar hopelijk heb ik ongelijk.
    Ben benieuwd.

  • De man bij vodafone zei dat hij daar maandag in de winkel ligt! :P moet alleen weten of vodafone dicht bij de grens van duitsland (silvolde) ook goed bereik heeft en niet heeltijd overspringt naar Duits netwerk. Weet iemand dit?

  • wat het uitmaakt is dat mijn vakantie in week 22 begint, en ik hem dan echt graag mee wil hebben. Maar daar heb ik eigenlijk wel vertrouwen in...

  • hmmmm,

    Espansys zegt 'm 100% op voorraad te hebben.
    Binnen 2 dagen geleverd.

    Geeft hoop. :D

    • Yep! Maar Expansys kennende zijn het Engelse import toestellen die ze nu al hebben, dus even oppassen met taalinstellingen (voor bijv. Swype en Voice Talk etc.), maar ook met de actie voor 8GB gratis geheugen van Samsung zelf - die geldt namelijk alleen voor toestellen met een NL IMEI nummer...

1 2 3 4
Gerelateerde artikelen