Samsung Galaxy S2 kan nu al voorbesteld worden

Telecom winkel 2Call biedt de mogelijkheid om de Samsung Galaxy S2 alvast te bestellen – waarna levering in april zou moeten plaatsvinden. Los zou het toestel 570 euro moeten kosten, maar je kunt het toestel ook gratis krijgen bij een 2 jarig abonnement. Dit is nog wel een erg pittig abonnement, maar er zijn ook wat alternatieven er tussen in.

Lees de reacties (12)

    • Dat is uiteraard een goeie vraag. In ieder geval is het een aardige stunt van 2Call - wat op zich geen beunhazen zijn. Wij zijn met name benieuwd of de Galaxy S2 inderdaad in april al op de markt zal komen.

      • Daarnaast is het mij ook niet helemaal duidelijk of het nu gaat om de 16 of 32 GB versie, met of zonder NFC... lijken mij toch wel belangrijke dingen om te weten.

    • Het is nooit slim om mobiele telefoons te pre-orderen.

      A: Alle resterende concurrenten krijgen deze mobiel ook na een maand

      B: De prijs daalt vaak bij diezelfde provider ook in recordtijd.

      Je betaald dus een relatief hoog bedrag om de eerste te zijn met die telefoon. Een paar maanden later krijgt iedereen hem en sta je als pre-order voor schut vanwege het dure abbo waar je aan vast zit of hoge los prijs.

      Mijn tip dus: Wachten!, zelfde geld voor hardware

      • NFC zit er altijd op...

        VAT is idd de taks!

        Volgens mij is het 570€ voor de 16GB versie. 32GB gaat zeker meer kosten.

        • eeuh even tussen door VAT en NFC zijn twee totaal verschillende dingen hoor VAT staat voor: Value Added Tax ( BTW dus ) en NFC staat voor: Near Field Communication ( de mogelijkheid om dingen te betalen met je telefoon ) *zie ook de post van Arthur*

          Groeten

          Ps: kan niet wachten tot hij uitkomt ga hem zeker halen. :)

          • Oeps :edit: eerst gereageerd toen pas gelezen de info klopt alleen de reden waarom niet... EvaQ8 heeft gelijk NFC zit er altijd. Op het gaat inderdaad om het VAT verschil.

            groeten,

Gerelateerde artikelen