Samsung Galaxy S2 heeft een 4.3 inch SuperAMOLEDplus scherm, NFC, en Android Gingerbread

Nu het nog maar een paar weken duurt voordat we eindelijk echt kennis kunnen maken met de Samsung Galaxy S2, begint er meer en meer informatie uit te lekken. Of beter gezegd, nogmaals uit te lekken. Veel nieuws leren we dus niet, maar wat er lekt klinkt goed, dus het is toch prettig om alles vanuit een heel andere hoek te horen. Dat geeft toch het idee dat er iets klopt van de geruchten.

Dus: de Samsung Galaxy S2 zou volgens Koreaanse bronnen inderdaad beschikken over een dual core processor, een 4.3 inch SuperAMOLEDplus display, NFC, en Android 2.3 Gingerbread. Eigenlijk dus precies wat we al verwachtten, hoewel een bevestiging van het 4.3 inch scherm toch wel nieuw mag worden genoemd. Eerdere geruchten die het over 4.3 of zelfs 4.5 inch hadden bleken recent op de Amerikaanse Samsung Infuse bleken te slaan.

Kom maar op met die MWC in Barcelona!

(met dank aan AndroidCommunity)

Lees de reacties (3)

    • Dat plaatje van die zgn S2 moet je niet te serieus nemen. Vermoedelijk moest dat de Samsung Infuse voorstellen die inmiddels in de VS is aangekondigd. Hoe de echte Galaxy S2 eruit gaat zien... is nog steeds niet duidelijk. De enige foto die enigszins betrouwbaar lijkt is dezelfde die al ruim een half jaar geleden uitlekte... en nu weer.

      • Nou, ik vind de foto's om eerlijk te zijn vrij goed overeenkomen met de S2 die ik hier in mijn hand heb ;D

Gerelateerde artikelen