Samsung zit niet stil – Android 4.0.4 update in ontwikkeling

Je kunt van Samsung zeggen wat je wilt, maar het bedrijf doet wel haar best om de Galaxy S2 up to date te houden. Naar nu bekend is geworden wordt er achter de schermen alweer gewerkt aan de volgende update naar Android 4.0.4. Dit, terwijl de Android 4.0.3 update nog niet eens overal ter wereld is uitgerold.

Oorspronkelijk werd de Samsung Galaxy S2 gelanceerd met Android versie 2.3.4, en via 2.3.5 en 2.3.6 en nu Android 4.0.3 zijn we straks alweer beland bij Android 4.0.4. Let wel, de ontwikkeling van deze update is bezig, maar we hebben nog geen enkel idee wanneer deze klaar is voor de gebruiker. Logischer lijkt het dat Samsung voorlopig nog wel even bezig is met het updaten van andere toestellen en apparaten, zoals de Galaxy Note en de Galaxy Tab 10.1. Wél is het aardig om te weten dat Samsug voorlopig niet klaar is met het bij de tijd houden van de Galaxy S2.

Ow, en vooruit: een kleine sneak preview. Wij hebben een Galaxy S2 die al sinds enige weken draait op Android 4.0.4, en wel op een variant van de CyanogenMod 9 ROM. Hoewel het eigenlijk niet mogelijk is om een Android 4.0.3 ROM van Samsung te vergelijken met een Android 4.0.4 ROM van Cyanogen kunnen we wel zeggen dat ons 'test toestel' op Android 4.0.4 de beste batterijduur heeft die we tot nu toe op een Galaxy S2 zagen.

Maargoed – nu lopen we wel erg op de feiten vooruit.

(via SamMobile)

Lees de reacties (73)

  • leuk, nou nou werkende updates, krijg het niet voor elkaar om het geinstalleerd te krijgen

  • in mexico?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • Draai nu een week op 4.0.3 en moet eerlijk bekenen draait als een speer!!!!!!
    Wel ff wennen .
    Maar is nog niet vast gelopen .
    In 1 woord perfect tot nu toe

    • korte vraag: zou je me de link kunnen mailen hoe ik ook die update kan krijgen? Zoek me suf, .... haha. Heb nu 2.35

      gr,
      Walther

    • Hallo, nou ik snap het echt niet! iedereen in me omgeving heeft op over het toestel gedrukt en daarna op de softwareupdate maar ik krijg dan : er is geen update beschikbaar! Hoe kan ik hem wel downloaden en installeeren!?

      Help pls!

      Gr

1 2 3 10
Gerelateerde artikelen