Samsung Galaxy Note: accessoires! (update 6 nov)

Update 6 november: zoals een aantal oplettende lezers al aangeven, wordt op dit moment de Flipcover Case soms bij de Galaxy Note meegeleverd. Wij weten dat dit in sommige landen een speciale actie van Samsung is, waarbij de eerste ‘lichting' toestellen dus mét gratis case komt. Het is dus nog niet duidelijk of het hier om een standaard meegeleverd item gaat, of dat alleen snelle kopers, bij sommige winkels van deze actie kunnen profiteren. Desalwelteplus is het natuurlijk mooi meegenomen!

(met dank aan Niek en DGH, en Laurens)

Oorspronkelijke bericht:

De Galaxy Note is geland, de eerste bevindingen zijn goed, dus is het nu tijd om te kijken wat Samsung nog allemaal in petto heeft op het gebied van accessoires. Op de IFA beurs in Berlijn waren al een aantal accessoires te bewonderen, te weten de case, de hoes, de dock, en de stylus pen.

Flipcover

De originele Samsung Flipcover Case bestaat deels uit plastic, deels uit (namaak?) leer. Het plastic deel vervangt de achterklep van de Galaxy Note, waardoor de case naadloos integreert met het toestel zelf. Bijkomend voordeel is dat alles daardoor maar een paar millimeter dikker wordt, omdat alleen de klep aan de voorkant volume toevoegt. Wij zagen de Case al in het wit, blauw en bruin voorbij komen, maar welke kleuren er uiteindelijk hier verkrijgbaar zullen zijn is op dit moment nog niet bekend.

Pouch

De hoes, oftewel de Leather Pouch, is in feite gewoon een beschermhoes, waar je je Note in op kunt bergen – niks meer, niks minder. Er zou in ieder geval een zwarte en een witte variant moeten komen, maar we kunnen ons voorstellen dat de bruine variant ook in de pijpleiding zit.

Desktop Cradle

Dan is er natuurlijk de Samsung Desktop Dock/Cradle. Dit is Samsung's standaard model bureau houder, waarin je je Galaxy Note kunt opladen, aan de PC kunt koppelen, en het toestel netjes bijna-rechtop staat.

Stylus Pen

De Stylus Pen is een houder voor de S-Pen stylus die er uit ziet als een gewone pen. Het ziet er allemaal chique uit, hoewel wij niet helemaal overtuigd zijn van het nut ervan. Ja, zeker in combinatie met de Flipcover Case lijkt het geheel wel een echt notitieboek, maar wij vinden het juist zo fijn dat de stylus gewoon in het toestel zelf kan worden opgeborgen. De Stylus Pen wordt wel geleverd met een extra ‘gewone' stylus, zodat je je originele stylus gewoon in het toestel kunt laten zitten.

Naast de bovengenoemde accessoires komt Samsung nog met een passende autohouder en een extra batterij oplader, waarin je een eventuele reserve batterij los kunt opladen.

Op dit moment weten wij nog niet wat al deze extras moeten gaan kosten in Nederland – in Duitsland zijn in ieder geval de volgende prijzen te vinden: voor de Flipcover Case €29,90, de Pouch €24,90, de Desktop Dock €44,90, en Stylus Pen €39,90, de autohouder ook €39,90, en de batterijoplader €14,90.

(bron: Samsung Duitsland en NDevil)

 

Lees de reacties (29)

  • Ik heb de Galaxy Note sinds gisteren in gebruik en hij is in één woord fantastisch. Deze telefoon heeft alles wat ik nodig heb onderweg. Ik kan bellen, e-boeken lezen, werken (documents to go), mailen, whatsappen, internetten en mijn agenda beheren. Kortom: een geweldig ding waar ik binnen een dag al verslaafd aan ben.

  • inderdaad, galaxy kan alles zelfs full hd afspelen, niet dat het echt nodig is... jammer dat er geen hdmi op zit :P

    en natuurlijk zijn de accessoires erg duur, desktop dock 40 euro? voor een stukje plastic met een usb->phone poort erop? maar inderdaad handig ga ik ooit halen... maar niet orgineel vind het te duur... mis namaak ofzo of 2dehands

    • "jammer dat er geen hdmi op zit"

      Er is een verloopstukje te koop van micro USB naar HDMI.. Hiermee kan je dus je videootjes rechtstreeks op je tv afspelen.

      • ja innd, ma als goed is niet op full had kwaliteit om dat de kabel het niet aan kan. Zo was het in iedergeval toen ik nog in de telefonie branche zat....

  • Flipcover werd er gewoon bij geleverd in de verpakking. Ben erg tevreden met de Note. Voorheen altijd HTC gehad en ik moet zeggen dat ik HTC sence mooier en prettiger vind dan touch wizz, maar misschien is dat een kwestie van wennen.

  • Ik heb hem ook net binnen sinds zaterdag en vind hem geweldig! Wil ook wel graag zo'n flipcover. Die heb ik er beslist niet bij gekregen in de doos!

1 2 3
Gerelateerde artikelen