Samsung Galaxy M21 krijgt One UI Core 3.1 upgrade en patch van maart

Vorige week kreeg de Galaxy M31 ‘m al, nu ontvangt ook de Galaxy M21 de update naar One UI Core 3.1. Omdat het hier om de ‘Core' versie van Samsung's interface gaat, zijn de verschillen met versie 3.0 beperkt.

Galaxy M21 update: One UI Core 3.1 en patch van maart

Al vroeg in februari ontving de Galaxy M21 de grote upgrade naar Android 11. Daarmee kreeg het toestel versie 3.0 van de One UI Core interface. Sindsdien rolde op veel Samsung telefoons een upgrade uit naar One UI 3.1 – en de M-serie blijft niet achter.

En zo arriveert vandaag dus een ruim 700MB grote update naar firmwareversie M215FXXU2BUD3. De changelog toont een paar verbeterpuntjes. Zo belooft Samsung dat de prestaties van de camera verbeterd worden, evenals de algehele prestaties van het toestel. Bovendien zijn er ook nog verdere prestatieverbeteringen. Dat zijn een hoop prestatieverbeteringen op een rij, terwijl het toch eigenlijk om dat ene gaat: versie 3.1 van de One UI interface. Of zoals het geval is op Samsung telefoons in de M-serie: One UI Core 3.1.

Verder krijgt de Galaxy M21 met de nieuwe update ook de beveiligingspatch van maart. Daarmee is hij weliswaar niet 100% bij, maar in ieder geval een stuk meer dan voor de update.

Beschikbaarheid

Je kunt de nieuwe update zowel op de Nederlandse Galaxy M21 installeren, als op Belgische modellen. Vroeg of laat krijg je automatisch de melding dat een nieuwe update klaar. Als je daar niet op wilt wachten kun je het proces ook direct starten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

(Dank, Luitzen!)

Lees de reacties (1)

  • Als ik lees wat de bijwerkingen kunnen zijn, dan wil ik die update helemaal niet hebben. Hoe kan ik deze cancelen?