Samsung bevestigt Android 4.0 voor Galaxy S2 in eerste kwartaal 2012

De stilte doorbroken: Samsung heeft vandaag voor het eerst op wereldwijde schaal bevestigd dat zij de nieuwe Android, 4.0 Ice Cream Sandwich, in het eerste kwartaal van 2012 zal aanbieden voor een aantal Galaxy apparaten – waaronder de Galaxy S2. Eerder meldden wij al (HIER) dat de update mogelijk al in januari uitgerold gaat worden – iets wat door dezelfde bron sindsdien meerdere keren bevestigd is. Maar een uitrol in het eerste kwartaal kan dus ook ‘pas' in maart plaatsvinden.

Wanneer de update precies in Nederland beschikbaar komt is dus onduidelijk – het kan dus nog altijd in januari zijn, maar het zou niet de eerste keer zijn dat een update eerst elders ter wereld wordt aangeboden, en pas enige tijd later in ons land. Duidelijk is dat er hard gewerkt wordt om deze update snel naar de consument te brengen – maar wat ons betreft gaat kwaliteit voor snelheid. Dus afwachten maar…

(met dank aan SammyHub)

Lees de reacties (20)

  • PDA: KK2 / PHONE: KI4 / CSC: KJ1

    mijn gsm met offiacle anroid 2.3.5 van uit samung
    nu ik hem aansluit geeft hij aan
    PDA: KK2 / PHONE: KI4 / CSC: KJ1
    nieuw update
    welke is het eigelijke?

  • En nu maar hopen dat het er beter uit ziet, dan wat ik tot nu toe heb gezien.
    smaken verschillen, maar heb in mijn omgeving nog niets positiefs over het gebruik en uiterlijk van ICS gezien.. alleen maar freaks op youtube die uit hun dak gaan als het er anders uit ziet, maar nog niet helemaal goed werkt vinden ze niet zo belangrijk.
    laten we rustig afwachten wat hier de reacties zijn, als de officiële er is.

    Tot die tijd . Fijne dagen en een voorspoedig 2012 alvast.

    • Verwacht geen drastische veranderingen in de look, immers zal Samsung zijn/haar Touchwiz 4.0 interface gewoon weer als Launcher gebruiken.

1 2 3 4
Gerelateerde artikelen