Samsung begint uitrol Android 4.0 update voor Galaxy Note

Update:

Het lijkt erop dat sommigen de update ook in Nederland al kunnen installeren – maar is bij lang niet iedereen al het geval. Maar hoe het ook zij: de update komt er spoedig aan!

Oorspronkelijke bericht:

Jawel hoor, daar is hij dan – tenminste in sommige delen van de wereld: de langverwachte update naar Android 4.0 voor de geliefde Samsung Galaxy Note.

De update zal zowel beschikbaar zijn via Samsung's Kies software, alsook als OTA – over-the-air – update.

Wanneer de update in Nederlands zal arriveren weten we nog niet, maar we houden het in de gaten!

Lees de reacties (190)

  • when can i UPDATE MY samsung galaxy note
    I'm from libya
    can I up date it plz help

    • Ik heb de update binnen!! (via Kies)
      1e poging meteen goed gegaan, en alles is bewaard gebleven.
      Ziet er lekker soepel uit..
      Ben benieuwd naar de battery performance

      • batterij gaat twee keer zo snel leeg heb de update er sinds gisteren ook op staan met de zelfde instellingen

        • klopt, na amper gebruiken na 6 uur volle accu helemaal leeg! Alle batterijspaarfuncties aan. Toestel werd loei heet. Verdenk Swype. Soms reageerd toetsenbord niet meer en staat vast. Swype staat ver bovenaan in energieverbruik. Heb 4.0 nu 3 dagen en sinds vandaag samsung toetsenbord en geen enkele vastloper meer gehad. Ook energieverbruik is stukken beter al 12 uur aan en nog 25% batterij. Vind het samsung toetsenbord wel bagger en mis de mogelijkheid van vasthouden van toets voor andere karakters als /, : @ enz. Als iemand een goed toetsenbord weet die ik kan installeren, GRAAG!

          • Heb hetzelfde gedaan. Swype uitgezet en geen vastloper meer gehad. Batterij gaat wel wat langer mee bij mij.

          • ik heb ook de 4.03 erop staan en ook bij mij ging de batterij snel leeg.
            Maar de oplossing is om een back-up te maken via Kies en noteer je Apps welke je er terug op wil zetten.
            toestel factory reset uitvoeren en je backup weer herstellen via Kies.
            het is wel beter om dit eerst tedoen alvorens de update erop te zetten, maar achteraf geeft in ieder geval bij mij geen problemen meer en de accuduur is nu bij normaal bebruik nu 40uur
            en ik ben super tevreden over 4.03

          • Dat heb ik idem. Batterij erg snel leeg.Toestel wordt heet. Toestenbord werkt soms niet of zeer traag. Alle instellingen staan net als voorheen. Merk wel dat als ik RAM reset dat ie soms wel 27 applicaties sluit. Dat waren er voorheen maar hooguit 18. Dacht eerst dat het te maken had met Wifi. Ook al staat die uit dan nog is de batterij zo leeg.Ook ik gebruik Swype. Ga nu dus proberen het Samsung toetsenbord te gebruiken.Baal hier enorm van.

          • Ook ik heb de update gedraaid en heb spijt als haren op mijn hoofd. toestel wordt enorm heet en de baterij is niet meer te uploaden zo snel loopt hij leeg. Heb nu op jullie aanraden swype toetsenbord uitgezet want ik zie inderdaad bij de CPU dat swype continue draait.
            Mocht dit niet lukken dan ga ik voor de backup met terugzetten. Ben hier absoluut niet bllij mee want meestal geeft dit veel problemen.
            Echt slecht van Samsung!
            Voor de mensen die de update nog moeten draaien; NIET DOEN!

          • Omdat de telefoon mega heet werd, de baterij sneller leeg liep dan ik kon opladen en ik het toetsenbord niet meer kon gebruiken, heb ik de backup gemaakt en de fabrieksinstellingen teruggezet. Dat ging redelijk makkelijk en de backup zorgde ervoor dat ik alleen mijn emailinstellingen weer opnieuws moest invoeren, rest werd meegenomen. Nu is er niets meer aan de hand en kan ik zelfs via het swype toetsenbord (dat is namelijk de boosdoener volgens mij) weer communiceren. Nu bevalt Android 4.0 prima.
            Enige probleem nu is dat de bluetooth niet mee spontaan koppelt met de autoradio. Dat moet ik nog uitzoeken.

          • Na paar weken de ervaring; batterij gaat sneller leeg dan voor android 4.0. Wordt ook erg warm. Ik zie aan de battery use dat het aan het scherm ligt en aan het androidsystem. Geen idee wat ik hieraan kan doen.

          • Ik gebruik Go Keyboard sinds ik android gebruik en geloof me... beste toetsenbord voor mij... Check it out!

      • Heb zojuist ook Kies geopend maar ik weet niet waar ik de update kan vinden. als ik op de Note zelf zoek naar software update geeft hij aan dat deze er niet zijn...

      • hoe kun je via air dan een update krijgen ik probeeer het via de software update maar dan krijg ik te zien " geen update gevondeb"

    • ik krijg geen updat binnen, samsung zegt met Kies moet het lukken maar bij mij dus met andere woorden HEEEEELLLPP ik wil een update

  • Kies geeft bij mij aan dat de update beschikbaar is. Bij het downloaden krijgen ik bij 6% een timeout :-(

    • Florian,

      Ik heb hem via INSTELLINGEN - OVER HET TOESTEL - SOFTWARE UPDATE - BIJWERKEN...... Probeer dat eens

  • Desmond

    Dat had ik als eerste gedaan maar dan geeft hij aan dat er geen update is. enkel via kies werkt het. trouwens alleen als je een duits toestel hebt. krijg bij 5 a 6% timeout.

    ook via chekfus geprobeerd maar ook dan een timeout bij het downloaden. gok dat het gewoon te druk is

  • Een collega van mij heeft hem al geupdate naar 4.0 vanochtend alleen mijn note zegt nog ff zoek het uit met je 4.0, zowel ota als via kies geprobeerd. Ik kan zo niet tegen wachten...Ik wil die premium suite uitproberen!

1 2 3 25
Gerelateerde artikelen