S-Voice van de Galaxy S3 – op je Galaxy S2! (update: niet meer)

S-Voice te zien op de Galaxy Note (ja, daar werkt ie ook)

Update:

Inmiddels heeft Samsung het gebruik van de S-Voice app op niet-geauthoriseerde toestellen – lees: alles wat geen Galaxy S3 is – geblokkeerd. Dit zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen, maar jammer is het wel. Hopelijk biedt Samsung S-Voice in de toekomst toch nog aan voor andere toestellen, zoals de Galaxy S2.

(via AllAboutSamsung)

Oorspronkelijke bericht:

Één van de nieuwe features die Samsung heeft toegevoegd aan de nieuwe Galaxy S3 is S-Voice – een ver doorontwikkelde versie van Vlingo dat we al kennen van de Galaxy S2. Deze stemgestuurde assistent doet wat je zegt, maar dan letterlijk. Dankzij een vroegtijdig opgedoken firmware van de Galaxy S3, is het mogelijk om de APK-file – de ‘losse' app, zeg maar – van S-Voice te downloaden en, jawel, te installeren op de Galaxy S2.

De benodigde file vind je onderaan het artikel HIER. Wij zien wat gemengde resultaten – bij sommigen werkt S-Voice op de S2 als een zonnetje, bij anderen crasht de app – maar wie het wil proberen, en weet wat ‘ie doet, kan in ieder geval zijn gang gaan.

(via HDBlog)

Lees de reacties (18)

  • bij mij wil hij zegt hij app niet geinstalleerd
    terwijl mijn s2 wel geroot is

    gr arnold

  • Weet iemand hoe dit zou moeten gaan werken?
    Ik zet de APK-file van ongeveer 23 MB op m'n SD-kaart, maar als ik de file open op de SGS2 staat er dat de applicatie om het te openen niet gevonden kan worden.
    Ik heb geen ervaring met flashen enz, dus misschien ligt het aan mij.

  • eerst root telefoon firmware afhalen dan winrar openen naar systeem app voicesearch.apk verwijderen dan het nieuwe apk erin steken rar file in je sd kaart telefoon af en linker knup up plus home plus power aledrie samen indrukken kies zip van je sd kaard zoek firmware file en instaleren sorry ben nu beetje dronkeheb zo gedaan lol en werkt

1 2 3
Gerelateerde artikelen