Samsung Galaxy Note 2 nu al te bestellen (update)

Zoals we pas nog meldden is het nog maar een kwestie van weken tot de Samsung Galaxy Note 2 op Nederlandse bodem zal landen. En zowaar: daar is de eerste échte mogelijkheid om het toestel nu alvast te bestellen. CentralPoint denkt de Note 2 al eind volgende week te kunnen leveren, PDAShop vanaf 5 oktober, en Algebeld houdt het op begin volgende maand.

Vanaf nu biedt CentralPoint de mogelijkheid er alvast eentje te reserveren. Kosten: € 641,41  € 624,75 voor een los toestel. De Note 2 zal zowel in Marble White als in Titanium Grey leverbaar zijn. CentralPoint zelf laat weten dat de toestellen hoogstwaarschijnlijk al eind volgende week – week 39 – geleverd kunnen gaan worden. Check hun aanbieding HIER.

En als er één schaap over de dam is, bieden meer winkels de Galaxy Note 2 aan – zo ook PDAShop (HIER). Los leveren zij hem voor de adviesprijs van  € 699,-. In combinatie met een abonnement wordt ‘ie natuurlijk wel een stukje goedkoper. Zo krijg je hem bij een Vodafone Altijd abonnement (1e 8 maanden € 23,75 p/m, daarna € 47,50) met 140 belminuten, onbeperkt SMSsen en 1 GB data voor € 159,-.  Deze combi, en anderen, vind je HIER.

En last maar zeker niet least biedt Algebeld ook de mogelijkheid om de Note 2 bemachtigen. Ook zij houden zich aan de adviesprijs van het toestel: € 699,-. En ook bij hen geldt natuurlijk: goedkoper met abonnement. Zo kost de Note 2  € 166,- bij een Vodafone Vaak 50 abonnement (8 maanden  € 25,-, daarna   € 50,-, 200 minuten, onbeperkt SMSsen, 500 MB). Check zelf de combinaties HIER .

Wil je weten wanneer de Note 2 écht leverbaar is in ons land? Dan kun je je nog altijd inschrijven voor onze notificatie service, rechtsboven aan de pagina.

(bedankt voor de tip, Fre4ked)

SamsungGalaxy S2 Plus GT-I9105
Beeldscherm4,3 inch Super Amoled Plus
800 x 480 pixels
217 pixels per inch
ProcessorBroadcom BC28155
Dual core Soc @ 1,2 GHz
Broadcom Videocore IV GPU
GeheugenRAM: 1 GB
Opslag intern: 8 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 8 megapixel, met autofocus, 1080p video opname
Voor: 2 megapixel
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop
VerbindingenHSDPA, WiFi, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, HDMI/MHL, microUSB
Batterij1650 mAh
Afmetingen
Gewicht
125 x 66 x 8,9 millimeter
121 gram
FeaturesFM Radio, GPS/Glonass
BesturingssysteemAndroid 4.1 Jellybean
TouchWiz UX
ApplicatiesEmail, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.
SamsungGalaxy S2 Plus GT-I9105

Het tarief dat je de eerste maanden betaalt, het ‘actietarief’.
Abonnementskosten, toestelkosten en aansluitkosten bij elkaar opgeteld, en gedeeld door 24 maanden. Als je je huidige provider behoudt vervallen de aansluitkosten.

Lees de reacties (7)

  • Het moment van de waarheid komt steeds dichterbij..
    Ik verwacht dat hij op studentmobiel.nl komt, voor rond 610-620 euro. Zodra ik 'm vind voor die prijs, is 'ie van mij.
    Is mijn gokje redelijk? Of zal ik nog even moeten wachten?

        • Hij is nu ook te pre-orderen op pdashop.nl, voor 699 euro. Er staat dan niet bij of het de 16gb of 32gb variant is..

          • Bedankt voor de tip! Had ze eerder nog gecheckt, maar toen ging dat nog niet. Het gaat om de 16 GB versie, trouwens - en ja, ik haal er ook één ;)

  • De iPhone 5 afbesteld na teleurstellende vernieuwing. De Note 2 ge-pre-ordered bij PDAShop.nl en nu maar hopen dat ie de eerste week van oktober in mijn bezit is :):):)

Gerelateerde artikelen