Op komst: Samsung Galaxy Note 10 Marvel hoesjes

Zeer spoedig landen Samsung's nieuwe Galaxy Note 10 en Note 10 Plus in de Nederlandse winkels. Kort daarna zijn als het goed is ook dé officiële Marvel hoesjes voor de toestellen verkrijgbaar. We zien nu al foto's van de Note 10 cases van Iron Man, Deadpool, Spider Man en Captain America.

Galaxy Note 10 Marvel hoesjes

Sinds Samsung vijf jaar geleden in zee ging met Marvel verschenen al heel wat telefoonhoesjes met superheldenthematiek voor verschillende Galaxy telefoons. De Galaxy Note 10 zal hier geen uitzondering worden, zo blijkt uit plaatjes die Evan Blass opduikelde. Prijzen en releasedatum van de cover zijn nog niet bekend, maar we kunnen zo een gokje wagen.

Zoals je op de plaatjes kunt zien, gaat het hier om vrij stevige cases. Maar stevig of niet: ze beschermen niet de voorkant van de Note 10 (Plus).  Te zien zijn vier varianten van Deadpool, Spiderman, Iron Man en natuurlijk Captain America. Alle modellen zullen verkrijgbaar zijn voor de Note 10 en voor de Note 10 Plus – de laatste natuurlijk met een extra grote uitsparing voor de extra (Time of Flight) sensoren aan de achterkant.

Zoals altijd, bieden dit soort hoezen niet alleen de opvallende print. Omdat het hier gaat om zogeheten smart covers krijg je er op je Galaxy Note 10 ook een bijbehorende thema bij – inclusief achtergronden en icoontjes.

Prijs? En wanneer eigenlijk?

Nog niet bekend is wanneer Samsung de Marvel cases voor de Galaxy Note 10 uit zal gaan brengen. Echter, als de Galaxy S10 een indicatie is, dan hoeven we niet lang op de hoesjes te wachten. Voor dat toestel kwamen de Marvel hoezen ongeveer een maand na de release van de telefoon uit. Met een beetje geluk liggen de Galaxy Note 10 Marvel cover dus nog voor het einde van september in de schappen.

De prijzen voor de Galaxy S10 hoesjes lagen destijds bij lancering rond  de €50, al zijn ze inmiddels alweer goedkoper. Wij verwachten niet dat dit bedrag voor de Galaxy Note 10 modellen veel anders zal zijn. Uiteraard laten we het nog weten wanneer bekend is óf de hoesjes in Nederland uit komen – en wanneer dit dan precies gebeurt.

De Galaxy Note 10 en Note 10 Plus liggen vanaf 23 augustus daadwerkelijk in de Nederlandse winkels, vanaf €949. De Galaxy Note 10 pre-order is nu al gestart. Check Samsung’s eigen shop HIER voor de opties, én meer informatie over de actie waarbij je €100 extra inruilwaarde krijgt voor je oude telefoon. Let op: deze actie loopt nog maar tot en met 22 augustus.