Ook de Galaxy Z Fold 3 komt in het beige

Een tijdje geleden werd al duidelijk dat Samsung de Galaxy Z Flip 2 later dit jaar o.a. in het beige uit gaat brengen. Wij kunnen nu bevestigen dat ook de Galaxy Z Fold 3 in deze kleurvariant te koop zal zijn.

Galaxy Z Fold 3 kleuren: zwart, groen, en beige

Later dit jaar, en dan vermoedelijk in augustus, zal Samsung haar nieuwe generatie foldables presenteren. Het gaat dan om niet een, maar twee nieuwe toestellen: de Galaxy Z Fold 3, en de Galaxy Z Flip 2 (namen niet bevestigd). Twee weken geleden deden onze vrienden van SamMobile al een boekje open over de kleuren waarin Samsung de telefoons uit gaat brengen. Wij kunnen daar nu nog een kleine aanvulling bij geven.

Eerder was dus al duidelijk dat Samsung aan een zwarte en groene Galaxy Z Fold 3 werkt. De Z Flip 2 zou bovendien in het paars, zwart, groen, en beige op de markt gaan verschijnen.

Wij horen nu dat ook de Galaxy Z Fold 3 in een beige variant in de winkels zal komen te liggen. Tevens hebben we wat lopen graven in de archieven, en het lijkt erop dat het hier echt om een nieuwe kleur in Samsung's telefoon-arsenaal gaat. Wij konden zo gauw geen (oude) telefoons vinden met een vergelijkbare kleurcodering.

Onlangs nog werd duidelijk dat Samsung in augustus een Unpacked evenement zal houden. En hoewel dat gerucht over de Galaxy S21 FE ging, is de kans niet klein dat ook de Fold 3 en Z Flip 2 daar hun opwachting gaan maken. Met een beetje geluk liggen ze dan zelfs nog voor het einde van die maand in de winkels.

Lees de reacties (1)

  • Erg mooi en fijn toestel maar de klantenservice van Samsung is zeer slecht. Door hun info onnodig kosten moeten maken maar zij reageren nergens op.
    Zie op klachten sites ook dat ze nooit nergens op een klacht reageren. Zelfs alibaba is beter.