Officieel: Android 4.0 upgrade Galaxy S2 vanaf 10 maart (update: NOPE)

Update:

Om maar met de deur in huis te vallen: Samsung heeft haar eigen berichtgeving tegengesproken – de Android 4.0 update voor de Galaxy S2 komt toch niet morgen al. Via haar Twitter account liet het concern weten dat het vorige bericht niet correct is, en dat het precieze moment nog bekend zal worden gemaakt.

(via @samsungtomorrow)

Eerdere berichtgeving:

Hej, kijk nou! Samsung heeft zich – eindelijk – echt officieel uitgesproken over de Android 4.0 Ice Cream Sandwich upgrade voor de Galaxy S2. Op 10 maart moet het gaan gebeuren, zo maakte de fabrikant bekend via de eigen website (HIER). De officiële FAQ pagina is inmiddels ook online (HIER).

Nu kunnen we dus eindelijk ophouden met eindeloos speculeren, en overmorgen beginnen met het in de gaten houden van Kies of de OTA update, want – en we durven het bijna niet te zeggen – we weten natuurlijk nog niet of dit betekent dat ook Nederlandse gebruikers op 10 maart aan de beurt zijn.

Fingers crossed…

Lees de reacties (110)

  • Hopelijk ben k dan ook van die talloze spontane herstarts af. Dat zou een zegen zijn.

    • Inderdaad. De micro SD kaart er uit halen helpt ook voor het spontane herstarten.

      • bij mij zijn het twee dingen de sd kaart en mijn wifi bij allebei start hij opnieuw op had eerst mijn sd verwijdert toen bleef het weg maar naar enige tijd begon het opnieuw opstarten weer en na mijn wifi uit te hebben gezet blijft hij wel gewoon werken.

    • Je hebt de laatste update via Kies binnengehaald. De " herstartfout" wordt door Samsung erkend. Oplossing: zolang Adroid 4.0 nog niet verkrijgbaar is moet je je externe geheugenkaartje uit je Galaxy S2 halen en het probleem is opgelost. (Ik spreek uit ervaring) mvg.Joost

      • Ik heb hem oplaten sturen naar Samsung. Ze hebben iets vernieuwd en heb nu nergens meer last van..

    • Mijn S2 heb ik 10 maart kunnen updaten, officieel via samsung ota. Tot op heden nog geen spontane reboots gehad :-).

    • zet je WIFI elke keer uit als je die niet gebruikt.
      en hopen dat het naar de update is verholpen.

1 2 3 13
Gerelateerde artikelen