November update rolt binnen op de Samsung Galaxy Tab S6

Samsung stelt vanaf vandaag de november update beschikbaar voor de Galaxy Tab S6. Zowel op de Wi-Fi, als op de 4G-uitvoering kun je ‘m nu direct installeren.

Galaxy Tab S6 update november 2019

Een ruim 209MB grote update rolt op dit moment uit voor de Galaxy Tab S6. Het pakket bevat de firmwareversie T86xXXS1ASK1, met daarin op zijn beurt weer de beveiligingspatches tot en met die van de maand november. Deze vervangt de patch van september, waarop de tablet tot nu toe draaide.

In de recente patches zitten een aantal belangrijke verbeteringen. Zo wordt een lek in het Android OS gedicht dat al enige tijd geleden opdook. Bovendien blijkt de november patch ook een belangrijke fix te bevatten voor een lek in de camera-apps van Google en Samsung. Functionele veranderingen zul je in de update verder niet aantreffen – het is een echte beveiligingsupdate.

Beschikbaarheid

Op het moment van schrijven kun je de update al direct OTA (Over The Air) installeren op de Nederlandse én Belgische Galaxy Tab S6 met Wi-Fi verbinding (SM-T860). Op de 4G-versie (SM-T865) is hij in beide landen ook al beschikbaar, maar alleen via Smart Switch op je PC. Echter, het is natuurlijk alleen een kwestie van tijd voor je ‘m ook op je 4G Tab S6 direct kunt downloaden als je in de Instellingen via Software-update op Downloaden en installeren tikt.

(Dank, Henk, voor de screenshot!)

Lees de reacties (2)