Nieuwe update voor Samsung Galaxy S3 in Nederland

Zojuist hebben wij hier een nieuwe OTA – Over the Air – update aangeboden gekregen voor de Samsung Galaxy S3. Het gaat uiteraard nog niet om de langverwachte update naar Android 4.1 Jellybean, maar lijkt een kleine update met minder opvallende verbeteringen.

Na de update beschikt het toestel over de firmware met nummer XXBLH1. De update kun je het beste via WiFi installeren, gezien de bestandsgrootte van ruim 27 MB – niet groot voor een firmware update, wel vrij groot om via 3G verbinding binnen te halen.

Het is nog wat vroeg om precies te zeggen wat er allemaal veranderd is, hoewel we ons niet aan de indruk kunnen onttrekken dat alles net weer wat vlotter reageert. Ook heeft de browser een kleine update ondergaan, met nieuwe navigatieknoppen linksboven. Mogelijke verbeteringen/veranderingen in batterijduur zullen over de komende dagen merken – daarvoor hebben we de update nog te kort op ons redactionele toestel.

Op zich is het opvallend dat Samsung nu nog een nieuwe firmware update aanbiedt, terwijl steeds meer berichten erop wijzen dat de update naar Android 4.1 Jellybean misschien al binnen nu en een paar weken beschikbaar zal zijn – zeker als het om een update gaat die alleen wat kleine verbeteringen brengt. Aan de andere kant: beter een update teveel, dan eentje te weinig 😉

Wat is jullie opgevallen na deze nieuwe update?

 

Lees de reacties (12)

  • Zo, hij is inderdaad een stuk sneller in reactie! En de lay-out van internet is ook wat gewijzigd. Verder nog niets kunnen bespeuren.

  • Update is inmiddels al een dag binnen. Nog geen grote ontdekkingen kunnen doen.
    Het wachten op 4.1 is inmiddels begonnen

1 2
Gerelateerde artikelen