Nieuwe update voor de Samsung Galaxy S3 beschikbaar in Nederland (update)

Vanaf vanmorgen is er een nieuwe update beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy S3 in ons land. Wegens drukte bij het Over-the-Air update proces hebben we ‘m maar via Kies geïnstalleerd.

Op het eerste gezicht brengt deze update geen grote veranderingen met zich mee. De Galaxy S3 blijft gewoon draaien op Android 4.1.2, dus vermoedelijk gaat het om een update die relatief kleine bugfixes installeert. Update: Het was even zoeken, maar zoals hieronder (dank, EsDrie) al werd aangegeven: de app Play Music is nieuw. Play Music is Google's cloud dienst voor het opslaan en overal toegankelijk maken van je muziekcollectie.

De update is beschikbaar via de Over-the-Air procedure (hoewel het op het moment van schrijven nog steeds lastig is daar tussen te komen), en via Kies.

Heb jij nog meer vernieuwingen gevonden na het installeren van deze update?

Lees de reacties (13)

  • Ik hoop dat het probleem van vast lopers en onverwacht opnieuw opstarten is gefixt begin dat een beetje heel erg moe te worden.

  • Google Play Music is toegevoegd: dat app-je met koptelefoon-logo.
    Verder nog geen veranderingen gezien of gemerkt.

  • Google Play was al langer beschikbaar. Je mag nog steeds niets kopen vanuit Nederland maar met een kleine omweg kun je makkelijk een eerste connectie maken. Als die er eenmaal is kun je nog steeds geen muziek kopen maar je kunt wel je een overal beschikbare muziekcollectie van maximaal 20.000 titels aanleggen.

  • Google Play? Ja, die ook. Maar ik bedoel natuurlijk Play Music in de eerste zin: Play Music was al langer beschikbaar.

1 2 3
Gerelateerde artikelen