Nieuwe firmware update voor unbranded Galaxy S2 toestellen beschikbaar

Vandaag  verscheen een nieuwe firmware update voor unbranded Samsung Galaxy S2 toestellen. Hoewel het hier nog niet gaat om de update naar Android 4.0.4 waar we enige tijd geleden over schreven, zou deze update een aantal problemen waar sommige gebruikers na de vorige update last van hadden moeten verhelpen – stabiliteitsproblemen, een kortere batterijduur.

De update is zowel beschikbaar in Kies, als via de Over-The-Air methode. Wijzelf kunnen helaas niet controleren welke bugs er gefixt zijn – bij gebrek aan bugs op ons eigen testtoestel. Maar hopelijk zijn met deze update mensen geholpen die last hadden van een frequent herstartend toestel, of een batterijduur die een stuk korter was dan ze gewend waren.

Heb jij de update uitgevoerd, en merk je verschil? Deel het hieronder!

(met dank aan @SamKiesUpdates en iedereen die het hier al meldde)

Lees de reacties (153)

  • Wat zijn unbranded toestellen? Heb ook heel veel gezeur met telkens rebooten, dat ik maar een andere foon erbij heb genomen. Jammer dat Samsung hen klanten niet erg serieus neemt, anders had er allang een update geweest om dit te verhelpen. Maar goed we wachten het af.

  • Als je ics installeerd ben je van de reboots af, ik had ze ook maar nu al weken niet meer, unbranded is onafhankelijk van een provider zoals Vodafone

    • Nou helemáál er van af zou ik niet zeggen. Sinds ICS is mijn toestel 2x herstart, waarvan één na de recente update. Een stuk beter dan eerst, dat wel.

  • Gisteren de update gedaan. Heb sinds 4.0.3
    geen re-boots gehad dus wdb kan ik er niks over zeggen.
    De batterij ging al langer mee als in 2.3.6 dus misschien
    gaat ie nu nog langer mee, de tijd zal het leren.

    • En er zit een nieuwe app op van Samsung, Samsung Go.
      Een soort caroussel met verschillende pagina's o.a. sport, twitter en nieuws.
      Zelf dingen toe te voegen maar niet te verwijderen van de telefoon.

  • @Willem Mulder wat is ics? wat doet het? en wat is de volledige naam van de app, aangezien er meerdere namen staan als ik zoek.

1 2 3 19
Gerelateerde artikelen