Maart update beschikbaar op de Galaxy S20 FE en Z Flip/Fold 3

Gestaag rolt de update van maart verder. Inmiddels kun je ‘m ook installeren op de eerste Galaxy S20 FE modellen, én op de Galaxy Z Flip 3 en Galaxy Z Fold 3.

Galaxy S20 FE update maart 2023

Het vertrouwde patroon volgend, rolt de nieuwste beveiligingspatch binnen op de verschillende modellen in Samsung's Galaxy S20 serie. Praktisch gezien betekent dit, dat de modellen in de ‘originele' serie de update al kregen, en dat nu de eerste Fan Edition modellen aan bod komen.

En zo rolt de update van maart deze week binnen op de Galaxy S20 FE 5G. Firmwareversie G781BXXS4HWC2 doet niet zo heel veel, maar installeert dus wel de nieuwste patch. Deze brengt zo'n 40 fixes naar Android systeem, 23 voor Samsung's eigen One UI interface en apps. Deze verbeteringen zijn vooral voor de Bluetooth verbinding, de Telefoon app, Galaxy Themes, en het toetsenbord.

De update is in eerste instantie beschikbaar op de 5G-variant van de Galaxy S20 FE met modelnummer SM-G781B. Als je een van de 4G-varianten hebt (SM-G780F, SM-G780G) moet je nog even geduld hebben.

Galaxy Z Flip/Fold 3 update maart 2023

En dan is er nog dezelfde update voor de Z Flip 3 en Z Fold 3. Deze foldables krijgen respectievelijk firmwareversies F711BXXS4EWB5 en F926BXXS3EWB5. Ook hier brengt de update alleen de patch van maart, inclusief de bovengenoemde verbeteringen voor de beveiliging. Je kunt de update nu direct installeren op beide toestellen in Nederland, België, en de rest van Europa.

(Dank, Roald en Abdel!)

Lees de reacties (1)