Kleine stabiliteitsupdate voor de unbranded Samsung Galaxy Note 3

Vanochtend was de paashaas er vroeg bij met zijn stabiliteitsupdate voor de unbranded Samsung Galaxy Note 3.

De update, met versienummer XXUEND3, is ruim 27 MB groot, en brengt – in Samsung's vertrouwde bewoording – verbeterde stabiliteit naar de Galaxy Note 3.

De wijzigingen vinden onder de motorkap van het toestel plaats – uiterlijke veranderingen in de interface en functionaliteit hebben wij nog niet ontdekt, tot nu toe.

De update van vandaag is beschikbaar via de unbranded Galaxy Note 3 zelf, of via Samsung' Kies programma op de PC.

Heb jij de update al geïnstalleerd? Wat merk jij ervan?

Lees de reacties (8)

  • 'k heb de update binnen. Merk er tot op heden nog weinig van. Ik dacht dat met deze update ook de camera aangepakt zou worden. of komt die nog??

  • Wat betekend unbranded Samsung Galaxy Note3, wijzelf hebben 2 Note's 3 gekocht bij Typhone.
    Kunnen we dan met deze Note 3 ook de stabiliteitsupdate binnen halen, of nog even wachten?

  • Binnen. Alleen werken de third party accessoires niet meer. Heb namelijk een third party s- view cover. Hopen dat daar nog een update voor komt net als vorige keer. Iemand een idee?

  • sinds de update doet mijn telefoon helemaal niets meer. zwart scherm. ook mijn computer herkent hem niet via de usb ingang!! hoe los ik dit op?

    • sinds de update naar 4.4 kitkat (waar ik heel veel spijt van heb) wil mijn mobiel niet eens opladen dit is erg iitsnt ik denk toch dat ik hem opstuur naar samsung want mijn note 3 is pas 5 a 6 maanden oud en ik heb er wel wat aan betaald

1 2
Gerelateerde artikelen