Kleine stabiliteitsupdate arriveert voor de Samsung Galaxy S4 Mini

Sinds gisteren is er opnieuw een kleine stabiliteitsupdate beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy S4 Mini.

De update, die ruim 35 MB groot is en versienummer XXUBNB3 meekreeg, brengt géén nieuwe versie van het Android besturingssysteem met zich mee. De voornaamste wijzigingen vinden onder de motorkap plaats, en ook de software voor ondersteuning van de Galaxy Gear smartwatch wordt verbeterd.

Toch blijft het wachten op een echte, grotere update voor de Galaxy S4 Mini, naar Android 4.3 of – mocht Samsung besluiten die Android versie over te slaan – naar Android 4.4. Wanneer dit gaat gebeuren is echter nog volledig onduidelijk.

De update is beschikbaar via het toestel zelf, of via Samsung's Kies software op je PC. Heb jij de update geïnstalleerd op jouw Galaxy S4 Mini? Welke veranderingen merk jij?

Lees de reacties (11)

  • Het zou misschien wel aardig zijn om de update te ervaren.
    Noch via het toestel, noch via KIES komt de update binnen.
    Het lijkt allemaal erg ingewikkeld.......?
    Je zou bijna van ellende een apple-apparaat aanschaffen. Een van de weinige merken waarbij een update komt als hij moet komen.
    Zijn er andere echte oplossingen?

  • Het is veel belangrijker dat die 4.3 of 4.4 nou eens binnenstroomt. Je mist gewoon veel functionaliteit zonder die updates!

  • Bij mijn vrouw op de s4 mini nog steeds geen update beschikbaar.. zowel OTA als Kies.
    Betreft unbranded versie.

  • Het is misschien een schrale troost voor Rob dat het ook bij mij nog steeds niet lukt om een update te vangen. Ik kan niet beredeneren waarom dit gewoon niet lukt.

  • update net binnen gehad. het duurt met samsung inderdaad af en toe eventjes maar dan krijg je hem wel. Ik weet niet of gerrit heeft gezien hoe de updates naar ios 7 ging bij iphones.. maar dat was ook drama... update server overbelast... update stopt met downloaden. samsung verspreid zijn updates.. ze komen vanzelf wel;)

1 2
Gerelateerde artikelen