Insiders bevestigen: Samsung Galaxy S2 krijgt inderdaad Android 4.1

De laatste tijd kwamen we iedere zoveel weken weer een stapje dichterbij een Android 4.1 Jellybean update voor de Samsung Galaxy S2. En nu lijkt het zo goed als bevestigd dat deze update er inderdaad komt.

Naar verluid is Samsung klaar met het testen van een Android 4.1 ROM voor de Galaxy S2, en schijnt alles prima te werken. Zó prima dat er besloten schijnt te zijn deze update daadwerkelijk uit te gaan rollen. Volgens dezelfde berichten zou deze update zo rond september/oktober kunnen arriveren.

Tot nu toe heeft Samsung haar mond stijf dichtgehouden over een Android 4.1 update voor de S2. Maar ergens hebben wij een donkerbruin vermoeden dat we meer te weten gaan komen op Samsung's Unpacked evenement dat op 29 augustus in Berlijn plaats zal vinden.

Hiermee lijkt overigens ook de kans klein dat we eerst nog een update naar Android 4.0.4 gaan zien, tenminste in de landen waar deze nog niet uitgerold is (lees: bijna de gehele wereld).

(met dank aan SamMobile)

Lees de reacties (26)

  • Mooizo, zat er al op te hopen!

    Draai nu zelf 4.0.4. Is al een hele verbetering tov 4.0.3, met name de batterijduur is een stuk beter.

  • Can't wait. 4.0.3 is unstable and bad on battery life, but I read 4.0.4 should be better. Or is it a trick to move us to SIII ...

  • Mooooi! weer een nieuwe ervaring op de S2.
    Ik ben blij dat ik heb gekozen voor de S2 en niet voor net iets goedkoper.
    Deze phone gaat met zijn tijd mee, en w8 ik nog ff met de S3

    BTW!!
    4.03 doet het OOK prima nu ik de app.[ NU.NL] heb verwijderd!
    deze app zooooooog mijn accu leeg. ipv 6 uur nu 18-22 uur op 1 lading
    (normaal gebruik)

  • Met 4.03 deed mijn batterij het eerst heel slecht. Derhalve mijn telefoon teruggebracht naar fabrieksstand Gingerbread. Daarna opnieuw 4.03 erop gezet en een voor een alle apps weer geinstalleerd. Dit is een mega verbetering ten opzichte van Gingerbread. Met name de standby-tijd is met een factor 4 gestegen, dit is de meest stabiele software versie die ik er tot nu toe op heb gehad. Waarmee dit wellicht een tip is voor anderen, resetten (alles wissen) en dan een keer opnieuw beginnen, ja pff wel een klusje hoor, maar ook wel fijn om weer even schoonschip te maken. Telefoon vervuilt na een tijdje met allerlei onzin apps.

    De apps van NU.nl en Facebook zijn enorme energie slurpers, daar moet je sowieso alle automatische synchronisatie van uit zetten. Je kunt ook af en toe die apps openen om te kijken of er nog iets gebeurd is.

    • Een Facebook app moet je niet willen op een telefoon waar je oa ook mee bankiert. Inmiddels is Facebook nog maar de helft waard, en ze gaan er alles aan doen om dit verlies terug te winnen......... Alles Van Je Weten en verkopen op juridische sluipwegen.
      NIET DOEN! maar gewoon via je browser m.facebook.com

          • man het is echt overduidelijk dat je geen iter noch kennis van it hebt. Neen totaal geen facebook fan maar man op welke feiten baseer jij je eigenlijk. Zoiets belachelijk hoorde ik nog nooit.

          • toch zielig hoe sommige mensen reageren....., maar kom met informatie waar iedereen wat aan heeft als je het er niet mee eens bent.
            Misschien kun je een belgisch forum oprichten, want hier hoor je niet thuis.
            alvast veel succes en niet meer tot ziens

1 2 3
Gerelateerde artikelen