Hij komt, hij komt, de Galaxy S3! (en is nu al te bestellen)

Sinds vorige week lijkt alles en iedereen het wel te weten: Samsung heeft haar nieuwe Galaxy S3 – jawel, de opvolger van de S2 – onthult. En het is geen watje. Voorzien van een 4,8 inch Super Amoled HD scherm en een quad core processor is de S3 alles wat de S2 was, maar dan groter (en sneller).

Dit betekent natuurlijk dat we verwachten dat de prijzen van de Galaxy S2 binnenkort een trapje omlaag zullen gaan, hoewel de prijs van de Galaxy S3 voorlopig toch wel een treetje boven die van de Galaxy S2 blijft. Uiteraard hoeft dit de pret niet te drukken voor iedereen die nu op zoek is naar een nieuwe top smartphone. Je vindt bij ons nog steeds de Galaxy S2 aanbiedingen HIER, maar we kunnen je ook het overzicht aanraden met alle pre-order mogelijkheden voor de Samsung Galaxy S3: HIER.

En – we hebben er al vaker op gewezen – het is nog steeds mogelijk om een GRATIS Galaxy S3 te winnen, en wel HIER!

Lees de reacties (15)

  • Kei bruut !! Heb nu de SGS 2... Echt relaxte telli moet dat zijn zeg!! Android 4.0 ,nog sneller (quad core) & groter scherm !!! Samsung is op de goede weg portable computers te maken!! Verry nice!

  • ik ga zowiezo de witte kopen !!!
    Heb de zwarte S en SII gehad , nu eens de witte SIII xD

  • Nou... Als ie net zo lekker gaat ald mijn S2 dan wacht ik nog wel ff op de S5... Hoewel die S5 krijg je vanzelf wel als je een tijdje die Galaxy in bezit hebt........

  • Ik wacht nog even want ik heb erg slechte ervaringen met pre-orders! Bij de S2 was het bij Vodafone zo dat de mensen die een toestel in pre-order hadden het later kregen dan mensen die naar de winkels gingen toen het toestel uit was.

  • Gaaf ding die s3
    En omdat het voor mensen ontworpen is (zoals ze zelf zeggen) verwacht ik dat deze je niet 's nachts uit de slaap haalt omdat de batterij vol is.

      • S3 met Android 4 is wel trager geworden dan met Android 3; ongeacht andere berichten hier

      • oh ja dat was ik helemaal vergeten!
        eerst trilde en piepte hij als ie opgeladen was, vreselijk

1 2 3
Gerelateerde artikelen