Het is zover! De Samsung Galaxy S3 arriveert in ons land

Je zou het bijna saai gaan vinden, een nieuw top toestel dat zo snel na de onthulling ook daadwerkelijk in de winkels ligt. Dat is onzin natuurlijk, hoe eerder de Samsung Galaxy S3 op de markt is hoe beter! Maar hoe we er ook omheen draaien: vanaf dinsdag 29 mei ligt ‘ie dan toch echt in de winkels – als er geen vertraging ontstaat natuurlijk.

Op de valreep horen we uit Engeland nog berichten dat niet alleen de blauwe Galaxy S3 vertraging heeft, maar dat zelfs het uitleveren van de witte versie wel eens een dag of twee vertraagd zou kunnen blijken. Gelukkig gaat het hier dus slechts om een marginale vertraging. Het goede nieuws is dat de eerste leveringen van de blauwe Samsung Galaxy S3 mogelijk al eind volgende week binnen komen, en niet minstens twee weken later zoals eerdere berichten wisten te melden.

Hoe het ook zij: de eerste gelukkige consumenten hebben hun toestel nog voor aankomend weekend in handen – en daar gaat het toch om.

Lees de reacties (11)

  • wat betreft eind volgende week, bedoel je dan nog voor aankomende zondag? of die week erna? zoja dan is het alsnog 2 weken. het gaat uiteraard om de blauwe..

    Mvg.

  • Nog 45 minuten en de winnaar van de s3 actie is bekend! (als ik het goed begrijp)

    Ga morgen avond maar is een paar elektronica boeren langs om te kijken of ik er daar al eentje op de kop kan tikken, spannend! Wel balen van al die (geruchten over) vertragingen..

  • telfort zegt dat de witte vanaf donderdag in de winkel zal liggen.....

    • Vodafone ontkent dat er vertraging is, dat de blauwe vandaag binnen komt en morgen verstuurd gaat worden naar de mensen die hem als preorder hadden staan! had net nog voor de zekerheid gebeld!

      bij hun was niets bekent over een vertraging op de levering stond niets van in hun systeem!

      • Dat zou super zijn, ben er morgen vrij voor...

        (ben gewoon vrij, maar vind het een leuk excuse!)

      • Vodafone net gebeld, ook daar heeft het blauwe toestel tot nader order vertraging.
        Voor iedereen in Nederland is dit zo, Samsung zou hierover vandaag een persbericht uit doen.

        Helaas pindakaas....

  • Ik heb net gebeld met Vodafone. Ze gaven bij mij aan dat het toestel 31 mei bij hun binnenkomt en dat ze dan begin volgende week zullen worden geleverd (ik heb de witte besteld).

1 2
Gerelateerde artikelen