Gratis flipcover kado bij een Samsung Galaxy S4 Mini

Ben je van plan binnenkort de Samsung Galaxy S4 Mini te kopen? En ben je vrouw? Check dan Samsung's speciale actie, in samenwerking met topmodel Doutzen Kroes. Je krijgt, als je het toestel tot en met 30 september aanschaft, gratis een flipcover ‘by Doutzen' kado.

Om de gratis flipcover te ontvangen moet je het aanmeldformulier voor de actie invullen (HIER), en deze uitgeprint samen met een kopie van de bon of factuur, en van het IMEI nummer zoals vermeld op de doos van de Galaxy S4 Mini opsturen naar: Samsung Flipcover by Doutzen, Antwoordnummer 10016, 6200 XP Maastricht. Dit laatste moet je doen vóór 15 oktober.

Als klap op de vuurpijl kun je vervolgens ook nog een recensie van het toestel achterlaten op Kieskeurig.nl – je loopt dan het risico een gratis Galaxy Tab 3 10.1 te winnen.

De precieze details van deze actie, inclusief de voorwaarden, vind je op Samsung's eigen website HIER. De beste aanbiedingen voor het toestel vind je natuurlijk HIER.

 

Lees de reacties (10)

  • ik heb in oktober een nieuwe samsumg S4 mini gekocht en de gratis flipcver by Doutzen besteld en aan alle
    voorwaarden voldaan,( actie loopt volgens de site tot 31 december), maar ik heb nog niets ontvangen.
    Wanneer komt deze flipcover,? Kan ik een bevestiging krijgen via de mail?

  • 6 weken geleden alle spullen opgestuurd voor de gratis flipcover, maar zoals zovelen nog niet ontvangen. Hoe lang kan dit nog duren........slechte actie wat mij betreft. Je moet je hele hebben en houwen opsturen via de post en dan is het stil....

  • Hallo,

    Ik heb een maand geleden een hoesje aangevraagd maar nog steeds niets ontvangen en helaas geen bericht. Ik hoor graag wanneer ik het hoesje kan verwachten. Mvg , Mariëlle

  • Samsung Galaxy S4 mini gekocht,alles opgestuurd,krijg ik een mail,dat ik niet de juiste telefoon heb gekocht. Raar.

  • Hebben jullie al de cover gekregen inmiddels? Ik ontvang de galaxy s4mini volgende week, wellicht is het dan verstandig om alvast een hoesje aan te schaffen, anders heb ik al krassen erop voordat de beloofde cover ontvangen is..

    Ik ben ook heel benieuwd welke kleur cover jullie ontvangen hebben.. Zelfde kleur als je telefoon of de oranje?

    Thanks!! :)

1 2
Gerelateerde artikelen