Gratis 8 GB geheugen bij de Samsung Galaxy S2 (update: registratie gesloten)

Samsung is een grote promotionele actie gestart: registreer je op hun website, koop vóór 1 juli een Samsung Galaxy S2 en ontvang 8 GB SD geheugen gratis en voor niets – uiteraard bovenop de 16 GB die al standaard in de Galaxy S2 zit.

Om een Galaxy S2 te kopen kun je op onze aanbiedingen pagina kijken

Registreren bij Samsung kun je HIER

(met dank aan Samsung en Joey)

Update: ondanks dat de actie nog geldt voor toestellen die voor 1 juli zijn aangeschat, is de pre-registratie inmiddels gesloten. Wie zich dus nu nog niet geeft gepreregistreerd kan helaas niet meer meedoen.

Lees de reacties (22)

  • gelijk geregistreerd... :) hopelijk word deze telefoon niet uitverkocht.... Moet hem binnen krijgen!!!!

    (>-.-)> Samsung Galaxy S2 <(-.-<)

    • Ik kreeg bij mijn S8500 Wave een 16gb kaartje gratis bij zo'n zelfde actie,
      maar dat was Class 2. Dit is waarschijnlijk ook niet de moeite waard.

      Heb nu een Lexar High Speed micro SDHC 32GB Class 10 besteld :) (70pond bij Amazon.co.uk (inclusief verzending ongeveer €80,-))

      Als het je alleen om kwantiteit gaat moet je je adres maar even mailen (florwas@gmail.com), dan stuur ik een van die 16GB dingen op.

      Groeten;)

    • Maar ik zou als ik jullie was ook lekker een class 10 kaartje bestellen. Heb je straks eindelijk een lekker snelle telefoon.. Kan die niet snel genoeg content laden van je kaartje:S

  • Ik heb ook even gebeld met Samsung. Als je de SII via bijv. Vodafone besteld dan krijg je een orderbevestiging. Deze geldt ook als kassabon. Criterium is dat er in elk geval een datum op moet staan. De kassabon moet je opsturen samen met de e-mail die je krijgt na registratie. Je stuurt het naar een antwoordnummer, dus postzegel niet nodig.

    Samsung was een 0900-nummer, dus ik denk ik deel het even. ;-)

    • Hallo Sven,

      Ik heb me sufgezocht naar het antwoordnummer waar ik de registratie en de kassabon naartoe moet sturen. Kun jij me hieraan helpen?

      Alvast bedankt,

      Paul

  • ik bestel hem online en krijg hem dan waarschijnlijk een maand later (dus na eind mei denk ik). Geld het dan ook nog? omdat ik hem wel op tijd bestel?

    • We zijn er even ingedoken, en denken dat het inderdaad ook geldt als je het toestel later ontvangt, maar wel op tijd besteld hebt:
      - uit de algemene voorwaarden: 'Deelname is alleen mogelijk bij aanschaf of bestelling van de Samsung Galaxy S II binnen de actieperiode.'
      - je hebt tot 15 juni om de bevestigingsmail van de registratie en de aankoopbon naar Samsung te sturen - hieruit maken wij op dat als jij de bon - of wat daar tegenwoordig in digitaal formaat voor doorgaat - hebt om te laten zien dat het toestel al eerder besteld was er geen probleem is
      Uiteraard zijn wij niet de juridische afdeling van Samsung, dus aan onze mening vallen verder helaas geen rechten te ontlenen - als je het zeker wilt weten kun je het beste even direkt met Samsung zelf kontakt opnemen!

1 2 3
Gerelateerde artikelen