Galaxy Tab S3 juni update nu beschikbaar in Europa, inclusief Nederland

Voor de Galaxy Tab S3 staat een update klaar met daarin een nieuwe beveiligingspatch: die van de maand juni. Hij is beschikbaar voor beide uitvoeringen van Samsung’s premium tablet.

galaxy-tab-s3-update-juni-patch Galaxy Tab S3 juni update nu beschikbaar in Europa, inclusief Nederland

De Galaxy Tab S3 verscheen een paar maanden terug op de markt, en krijgt sindsdien iedere tweede maand een beveiligingsupdate. De vorige verscheen begin mei, en nu staat de volgende dus klaar.

Galaxy Tab S3 juni update

Voor Samsung’s huidige topmodel tablet staat in Nederland, en veel andere Europese landen, nu een update klaar naar firmwareversie T820XXU1AQF3. De bijna 300MB grote update brengt de alom bekende optimalisaties met zich mee. Onder meer stabiliteit en prestaties zouden iets beter moeten zijn. Belangrijker is echter de sprong naar de security patch van de maand juni. Dit valt na de update te zien op het Softwaregegevens scherm, te vinden via Instellingen onder het kopje Info tablet.

De juni patch bestaat uit 23 verbeteringen die Samsung uitbracht voor haar eigen aanpassingen aan het Android besturingssysteem. Google zelf voegde die maand 96 fixes aan de patch toe, die ook met deze update naar de Tab S3 komen.

De update is inmiddels beschikbaar voor de Galaxy Tab S3 met 4G, én voor de versie met alleen een Wi-Fi verbinding. Je krijgt vanzelf een melding als de update op jouw Tab S3 gedownload is. Uiteraard kun je ook zelf het downloaden starten. Ga daarvoor via Instellingen naar het menuitemm Software-update. Kies Updates handmatig downloaden om te checken of ook jouw tablet de update al kan uitvoeren.

Heb jij de update al gedaan? Heb je, naast de beveiligingspatch, andere veranderingen of vernieuwingen gevonden? Laat het ons hieronder weten!

Galaxy deal tips

Praat mee