Galaxy S3 service handleiding en afbeelding uitgelekt (update: +achterkant)

Langzaam beginnen er kleine scheurtjes in Samsung's extreme beveiliging rond de Galaxy S3 te ontstaan. Via iemand die binnen Samsung werkzaam is, is vandaag een zogenaamde service manual uitgelekt, inclusief een afbeelding – tekening – van het toestel.

Uit dit document blijkt dat de Samsung Galaxy S3 inderdaad over een quad core processor beschikt, een acht megapixel camera met autofocus en LED flitser, en een 4,8 inch Super Amoled scherm van een geheel nieuw type. Ook de fysieke Home knop blijkt inderdaad aanwezig.

Wat al eerder het geval leek, wordt nu ook bevestigd: Samsung gaat met de Galaxy S3 op design gebied voor meer afgeronde vormen en curves – enige overeenkomst met de Galaxy Nexus lijkt in ieder geval aanwezig.

Wel geeft de bron van het document aan dat het hier mogelijk om een vroege versie van de service handleiding gaat, en dat bepaalde details die erin genoemd worden nog niet definitief zijn.

Update:

Inmiddels is er ook een afbeelding van de achterklep van de Galaxy S3 boven water. Hiermee lijkt ook de overeenkomst met de eerder gefotografeerde GT-i9300 duidelijk: het toetstel beschikt over twee LED flitsers aan weerszijden van de camera. Het feit dat er een dergelijke aparte achterklep afgebeeld is wijst wat ons betreft er tevens op dat de nieuwe Galaxy S3 – in tegenstelling tot veel concurrerende smartphones – nog steeds over een verwisselbare batterij zal beschikken.

En last but not least: het lijkt erop dat er op de S3 eindelijk sprake is van een notificatie LED! Hoe zo iets simpels ons blij kan maken…

(via SamMobile)

Lees de reacties (15)

  • Mochten jullie meer details hebben kunnen jullie dan vermeldden of er een led indicatie in komt. en waterdichte coating?

  • Recording definition 1080p / Playback at 1080P resolution
    Houdt dat in dat we een 1080P scherm krijgen???

    • Nee - de meeste nieuwe smartphones kunnen 1080p video afspelen - op een HD televisie, maar niet op het scherm van het toestel zelf.

  • Je zou haast denken dat er een LED notificatie op zit, er 4 rondjes bovenin:
    * Camera
    * Proximity Sensor
    * Licht Sensor
    * ?

    • Misschien het kompas? Dat werkt electronisch. Kijk maar eens met GPS status, daar kun je het magnetisch veld ook mee uitlezen.

  • Lijkt me sterkt dat dit echt is. De processor is vandaag aangekondigd, en die loop op 1.4Ghz, niet op 1.5.

    Ook lijkt het me dat er veel teveel troep bovenaan de telefoon zit. in de vorm van gaatjes en openingen.

1 2
Gerelateerde artikelen