Galaxy S3: de klant is koning! Wat willen jullie?

Een ultra hoge resolutie Amoled scherm van 4.65 inch, een 2 GHz quad core processor, met een next gen ARM Mali grafische processor, 2 GB RAM geheugen, en een batterij waar je een dorp van stroom mee kunt voorzien: de geruchten in dit stadium van de Samsung Galaxy S3 ‘news cycle' bestaan voornamelijk uit – als we toch anglicismen aan het gebruiken zijn – 'the stuff that dreams are made of'. En het zal nog minstens tot januari 2012 duren voordat we betrouwbaardere informatie kunnen verwachten, voorafgaand aan de introductie – hopelijk – in februari.

En dus zijn wij benieuwd wat onze bezoekers nu eigenlijk hopen of verwachten wat betreft de specificaties en mogelijkheden van de Galaxy S3! En beperk je vooral niet tot processor/display/batterij. Zou je bijvoorbeeld graag zien dat Samsung Apple achterna gaat, en haar voice applicaties doorontwikkeld? Of maakt het je allemaal weinig uit, als de camera maar van professionele kwaliteit is?

Leef je uit, laat je horen 🙂

Lees de reacties (10)

  • Ik hoop dat ze niet een of ander wazig besturingssysteem gaan gebruiken maar gewoon bij Android blijven.

    Verder verwacht ik nu toch wel een quad-core 2.0ghz, dat scherm interesseert me niet zo veel

    • Dat waren 99,9% zeker maar wat rare tijdelijke geruchten, de Galaxy lijn blijft gewoon 100% Android

  • Ik hoop op een super amoled HD+ scherm, loeisnelle processor van 2Ghz, 2GB Ram, 64GB Rom, 3000MAh batterij, en weer zo'n mooie camera (maar dan met 10/12 Megapixel en dit keer een fysieke cameraknop), stereo speakers en een microfoon waarmee je ook op een evenement gewoon goed geluid kan opnemen.
    Betere phone kan niet toch?

  • Ik twijfel. De Galaxy Note lijkt me wel iets voor mij. Bel niet veel maar het andere des te meer. Of kan ik beter wachten op de Galaxy Note II met android 4.* ???

    • Tja, als er een Note II komt, moet je waarschijnlijk nog bijna een jaar wachten. Then again, de kans dat de Galaxy S3 zo'n groot scherm krijgt is wel klein...

  • ik wil een betere camera en een scherper scherm,
    ook de prosessor mag sneller, want die heeft me tijdens enkele games wel teleurgesteld.

  • Weet nog toen ik de S2 de eerst x in de winkels zag liggen! Schrok toen best van zijn grote maar nu eenmaal gewend wil ik echt niet meer minder maar GROTER & PLATTER :) SUPER VET en fijn in gebruik mooi dat amoled!

1 2
Gerelateerde artikelen