Galaxy Round misschien toch ‘maar een prototype’

De langverwachte Galaxy Round van Samsung zou wellicht toch ‘maar' een prototype toestel of een ‘concept telefoon' kunnen zijn. Een betrouwbare bron wist aan onder andere sammobile te vertellen dat de Galaxy Round maar in beperkte hoeveelheden geproduceerd zal worden en daarnaast ook niet buiten Zuid-Korea verkocht zal worden.

Hieruit valt af te leiden dat het toestel inderdaad hoogstwaarschijnlijk een concept is en dat Samsung met de Galaxy Round de nieuwe gebogen OLED technologie wil testen. Het is niet de eerste keer dat we concept toestellen op de (Koreaanse) markt zien verschijnen waarvan later bepaalde technologieën in de commerciële Galaxy lijn te vinden zijn. Zo zagen we een hele tijd geleden al de Galaxy S II HD LTE verschijnen, en we hoeven je niet te vertellen welke toestellen vandaag de dag allemaal gebruik maken van een Full HD beeldscherm en LTE/4G 😉

Wat denken jullie ervan? Zijn gebogen schermen de toekomst? Overdreef Samsung met de Galaxy Round en willen we een telefoon die je letterlijk helemaal op kan vouwen? Of is het allemaal onzin en wil je gewoon een nog snellere en beter Galaxy S5 te zien krijgen? Deel je mening in de comments hieronder!

Gerelateerde artikelen