Samsung baas bevestigt: Galaxy Note 8 lancering eind augustus

In een interview bevestigt Samsung baas D.J. Koh dat de Galaxy Note 8 eind augustus officieel onthuld zal worden. Dit bevestigt andere recente geruchten, en wijst op een release in de loop van september.

galaxy-note-8-lancering-dj-koh Samsung baas bevestigt: Galaxy Note 8 lancering eind augustus

Na een periode van onduidelijkheid, staat nu wel zo’n beetje vast wanneer Samsung de Galaxy Note 8 aan de wereld gaat tonen. Nota bene Samsung’s chef mobiele apparaten heeft nu bevestigd hoe de plannen er ongeveer uit zal zien.

Galaxy Note 8 lancering en release

Tijdens een interview in Taiwan heeft Dongjin Koh – bekend als DJ Koh – laten weten dat de Galaxy Note 8 eind augustus zal worden gelanceerd. Hij zei dit tijdens een meeting met mensen van de lokale telecomindustrie, en de pers. Hoewel hij een exacte datum niet noemde, lijkt dit bevestiging van de vorige uitgelekte datum, woensdag 23 augustus.

Koh verklapte verder dat de release van de Galaxy Note 8 in sommige landen daarna al vrij vroeg in september zal volgen. Echter, kennelijk zal het toestel niet overal tegelijk uitgebracht worden. In andere landen ligt hij namelijk pas vanaf oktober in de schappen. Concrete hints om welke landen het precies gaat liet de beste man uiteraard achterwege.

Ook liet hij verder geen informatie los over de prijs van de Galaxy Note 8. Eerdere geruchten noemden het indrukwekkende bedrag van € 999,-, voor de toestelversie met 64GB opslag. Echter, deze informatie is niet verder bevestigd. Juist of niet, de Galaxy S8 Plus kostte bij de lancering € 899,-. De Note 8 voegt hier nog meer werkgeheugen en een dubbele camera toe, én natuurlijk de S Pen stylus.

Als Samsung de Note 8 inderdaad op 23 augustus lanceert, dan zal de officiële aankondiging voor dat Unpacked evenement binnen nu en twee weken volgen. Heel lang hoeven we dus niet meer te wachten op bevestiging van al het bovenstaande. Wil jij van ons een berichtje ontvangen wanneer de volgende Note in ons land arriveert? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee