Eerste Android 4.0.4 ROM voor Samsung Galaxy S2 lekt uit

Het is de laatste tijd wat stil geweest rond de Samsung Galaxy S2. Dit komt natuurlijk doordat de Galaxy S3 momenteel flink in de ‘spotlights' te vinden is. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de ontwikkeling achter de schermen stil staat. Zo dook vandaag een vroege versie van de volgende update op: Android 4.0.4.

De vorige grote storm rond de Galaxy S2 was natuurlijk de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich – de hield de gemoederen lang bezig. Toen deze uiteindelijk kwam waren we blij dat Samsug in ieder geval gelijk de sprong had gewaagd naar Android 4.0.3 – zogezegd de derde versie van Google's nieuwe Android variant. En redelijk snel wisten wij hier ook al te melden dat er ook nog een Android 4.0.4 in de pijpleiding zat  – ETA onbekend.

Inmiddels weten we nog steeds niet wanneer deze volgende update zal arriveren, maar wel is de eerste beta-versie van de nieuwe ROM mét TouchWiz opgedoken. Dit is een niet mis te verstaan teken dat de nieuwe ROM al flink gevorderd.

De gemiddelde gebruiker moet dus nog wel even afwachten, wie weet zich thuis voelt in de wereld van ROM's flashen kan zich melden op SamMobile, of XDA (HIER).

Enne… als we dan toch een voorzichtige blik in de toekomst van de Samsung Galaxy S2 aan het werpen zijn: binnenkort weten we hopelijk ook meer over de onlangs onhulde en dus nóg nieuwere Android 4.1 Jellybean, en of en hoe deze op het pad van de Galaxy S2 zal komen. Dus blijf kijken 😉

(met dank aan SamMobile)

Lees de reacties (12)

  • I want to know what the update 4.04 is up to. what the changes are !

  • Ik mag hopen dat de nieuwe versie er weer voor zorgt dat ik niet elke dag me telefoon in de lader moet stoppen, wordt er namelijk een beetje kriegel van....

    • Ik heb nu mijn telefoon 6 dagen zonder opladen standby staan en hij heeft nog 35% te gaan.
      Ik moet er wel bij zeggen, dat ik de telefoon alleen gebruik voor telefoneren, info ophalen en mail kijken. Spelletjes doe ik niet aan, ik kan niet tegen mijn verlies.
      Ik heb nu de Galaxy S II en de Note en beiden zijn redelijk zuinig met de batterij.
      Heb alleen wel uitgevonden, dat na gebruik van Google maps en navigatie het heel verstandig is om te resetten (lang de aan/uit knop ingedrukt houden. Die apps blijven ook na sluiten stroom slurpen en na een reset zijn ze echt op standje nul.

  • @rick beuvink nothing special really.... 4.1 jellybean is where it's at

1 2
Gerelateerde artikelen