Een fantastisch 2011 voor alle bezoekers van Samsung Galaxy S2 punt com

Iedereen die net als wij reikhalzend uitkijkt naar wat één van de absolute toptelefoons van 2011 moet worden – de Samsung Galaxy S2 – wensen wij een geweldig nieuw jaar! Het duurt niet lang meer tot Samsung eindelijk meer zal onthullen over de opvolger van de Galaxy S: de Galaxy S2… Dus: blijf ons in de gaten houden!

Lees de reacties (6)

  • eey

    ik leesde op typhone.nl dat er twee samsung galaxy s 2 komt

    zogenaamd

    i9100
    i9200

    weet jij er wat meer van

    groetjes vincent

  • geachte meneer of mevrouw

    ik krijg van typhone te horen dat:

    De Samsung I9200 Galaxy S2 zal de opvolger worden van de Samsung Galaxy S. Beide toestellen zijn nog niet verkrijgbaar. Hierdoor zijn nog niet alle specificaties bekend en kan ik u niet melden welk toestel beter zou zijn.

    groetjes.

    • Moeilijk te zeggen. Er is op dit moment geen directe informatie bekend over HDMI op de Galaxy S2. Wij verwachten echter wel dat de S2 erover zal beschikken. Ten eerste omdat we denken dat dit de standaard zal worden voor de volgende generatie dual core telefoons. En ten tweede omdat deze nieuwe generatie standaard uitgerust zal zijn met full HD opname capaciteiten, en een HDMI uitgang past daar natuurlijk uitstekend bij - full HD opnemen en afspelen op je HD televisie, per telefoon. Maar dit is koffiedik kijken, we kunnen er ook naast zitten.

Gerelateerde artikelen