Dual Sim Galaxy S2 komt uit in China

Hoewel het niet erg relevant is voor de Nederlandse markt, vonden we het toch grappig dat Samsung zowaar een dual sim versie van de bekende Galaxy S2 gaat lanceren – de Samsung Galaxy S2 Duos.

Normaal gesproken biedt Samsung alleen een aantal goedkopere toestellen aan in een dual sim variant, maar nu lijken de beste Koreanen opeens bedacht te hebben dat iemand die een dual sim smartphone nodig heeft misschien ook wel een toptoestel wil gebruiken. Geen heel raar idee natuurlijk. Maar vooralsnog komt de Galaxy S2 Duos alleen in China op de markt – en lijkt qua vormgeving zelfs enigszins leentjebuur te hebben gespeeld bij de Galaxy Nexus.

Zoals gezegd – voor de Nederlandse smartphone bezitter is dit geen nieuws. Maar natuurlijk is de vraag op zich wel interessant. Wat denken jullie, zou er in Nederland een markt(je) zijn voor een dual sim high end smartphone?

(met dank aan UberGizmo)

Lees de reacties (33)

  • Van mij mag ie direct komen. Dat gezeul met 2 telefoons.....1 x prive, 1 x werk.
    Ik zeg......doen !!

  • Peter, aan de andere kant kun je jezelf ook afvragen waarom je prive met de zakelijke telefoon zou gaan rondlopen en waarom je tijdens werk met de prive telefoon zou moeten rondlopen?

    • Zakelijke telefoon mag alleen gebruikt worden om zakelijk te bellen, en klanten mijn prive nummer geven, daar begin ik dus niet aan. Vandaar 2 telefoons he.

  • Even rondkijkend in mijn omgeving zijn er toch best veel mensen die met twee mobieltjes op zak lopen. Meer dan je denkt! Een dual sim heeft volgens mij dan ook wel een toekomst, zeker als dit ook nog eens een heel compleet toestel is zoals de SGSII.
    Toch zijn er ook wel belemmeringen te bedenken. Een werkgever zal er niet om zitten te springen dat je met het zakelijke toestel ook prive gaat bellen. Ook zijn er steeds meer werkgevers die het prive gebruik van telefoon en internet tijdens het werk verbieden. Toen ik nog in loondienst werkte had ik echter graag een dual-sim toestel willen hebben. Toen liep ik dus ook met twee telefoons. Als ondernemer heb ik nu nog maar één toestel (S2) en één telefoonnummer. Altijd en overal bereikbaar, heerljk!

1 2 3 5
Gerelateerde artikelen