Dual SIM versie Samsung Galaxy Note 2: zou dat wat zijn?

Één van onze bezoekers wees ons op DEZE pagina op Samsung's Chinese website, met daarop een heuse dual SIM versie van de Samsung Galaxy Note 2. Inderdaad, Samsung China brengt aldaar deze hele specifieke toestelvariant op de markt. Ideaal voor iedereen die werk en privé SIM-technisch gescheiden wil houden.

Helaas voor iedereen die aan onze kant van de aarde woont lijkt het er sterk op dat deze dual SIM Note 2 alleen voor de immense Chinese markt bedoeld is, waar het hebben van meerdere SIM kaarten noodzakelijk is om op verschillende plaatsen in het land te kunnen bellen en internetten.

Tot zover weinig nieuws dat voor ons in Nederland van belang is. Maar het wekt natuurlijk wel de interessante vraag op: zou jij interesse hebben in een dual SIM Note 2? Met andere woorden: zou er ook hier een markt voor een dergelijke Note 2 variant zijn? Of volstaat een dual sim adapter (ervanuit gaande dat adapters voor Micro SIM kaarten die in de Galaxy S3 passen ook geschikt zijn voor de Note 2)?

(bedankt, Jacques en Engadget)

Lees de reacties (9)

  • Zeker wel. Ik heb nu een privé-telefoon en eentje van het werk. Het zou ideaal zijn als je beide sim-kaarten in 1 toestel kunt stoppen, zodat je kunt switchen in plaats van met twee toestellen rond te lopen.

  • Tsja, ik zou 'm ook wel willen.. Al is het maar zodat ik altijd een prepaid kaartje achter de hand zou hebben als ik weer eens door mijn sms'jes heen ben. Zou dé oplossing zijn!

  • Ik woon in België, werk in Nederland en studeer in Duitsland. Voor mij zou dit dé oplossing zijn.

  • Het zou wel heel handig zijn als de note met duo sim ook in europa zou komen. Werk al enkele jaren met een samsung duo sim en is wel heel handig. Ben werkzaam in Nederland en België.

1 2
Gerelateerde artikelen