Dit is ‘m: de Samsung Galaxy S3 – een eerste overzicht

Hoewel het Unpacked evenement nog op stoom moet komen, is de eerste echte informatie over het toestel nu al beschikbaar: een 4,8 inch 720p HD scherm – Super Amoled, geen plus – een 8 megapixel camera, 8.6 millimeter dik, en natuurlijk een 1,4 GHz quad core Exynos processor, zorgen ervoor dat de Samsung Galaxy S3 met afstand de meest geavanceerde smartphone is die we de komende tijd op de markt gaan tegenkomen.

Samsung heeft dit keer een flinke hoeveelheid aandacht besteedt aan o.a. de stembesturing – S-Voice.

Gelukkig heeft Samsung besloten om de Galaxy S3, evenals de S2, te voorzien van een microSD slot, naast het aanbieden van 50 GB DropBox cloud storage.

Evenals HTC heeft Samsung nogal wat aandacht besteed aan de camera die – hoewel ‘maar' 8 megapixel – over een hele serie nieuwe functies beschikt: ‘burst shot' ‘best shot' ‘face zoom' en ‘group tag'. Ook de camera aan de voorkant is in staat om 1080p HD video op te nemen.

Met een batterij van 2100 mAh belooft Samsung een levensduur die significant langer is dan die van eerdere smartphones. En inderdaad: met een speciale ‘pad' is het toestel draadloos op te laden!

De Galaxy S3 zal vanaf eind mei verkrijgbaar zijn – pre-orders beginnen natuurlijk al eerder…

Wat denken jullie?

(via Engadget)

Lees de reacties (13)

1 2 3
Gerelateerde artikelen