De Samsung Galaxy Ace Plus: een preview

Nadat Samsung vorig jaar al een ware smartphone hit had met de eerste Galaxy Ace, doet de Koreaanse fabrikant daar nu een schepje bovenop door het toestel een flinke ‘boost' te geven in de vorm van de Galaxy Ace Plus.

De voornaamste verbeteringen vinden we zowel onder de motorkap – de Ace Plus beschikt over een snelle 1 GHz processor – alsook direct aan de buitenkant – het scherm is een stapje groter ten opzichte van de eerste Ace: 3.65 inch (9,3 centimeter, diagonaal gemeten). Verder heeft Samsung nog wat mooie cosmetische verbeteringen aangebracht om de Ace Plus opnieuw tot een populair toestel te maken.

De Galaxy Ace Plus is standaard voorzien van de laatste versie van het Android Gingerbread besturingssysteem, 2.3.7. Wie bekend is met Android weet dat dit het meest veelzijdige smartphone systeem is van dit moment. En wie er nog niet bekend mee is, zal verbaasd zijn over de eindeloze mogelijkheden die een toestel als de Ace Plus ermee biedt.

Allereerst betekent een Android smartphone dat je ermee toegang hebt tot de Android markt. Hier vind je eindeloos veel apps (Whatsapp!), games (ook Wordfeud, ja), handige toepassingen, maar ook ringtones en wallpapers – en een groot deel hiervan is zelfs gratis.

Maar een modern smartphone biedt natuurlijk veel meer. Van sociale integratie – Facebook en Twitter op je telefoon – tot email, maar ook Google Maps, en gratis topkwaliteit navigatie via GPS.

Ook op het gebied van entertainment kun je je hart ophalen met de Galaxy Ace Plus. Op internet surfen, YouTube of andere films bekijken, games spelen (zeker niet alleen Angry Birds), muziek luisteren – de Ace Plus biedt alle mogelijkheden van een veel duurdere smartphone, in een betaalbare verpakking.

Ook de Galaxy Ace Plus is weer voorzien van een vijf megapixel camera, met een ingebouwde LED flitser en autofocus. Door de handige integratie kun je gemaakte foto's en filmpjes direct delen via Facebook of andere sociale media.

Uiteraard kun je Ace Plus via USB aansluiten op je PC – maar je kunt via Kies Air je toestel synchroniseren zonder kabel, maar via je WiFi netwerk. Je kunt dan foto's kopiëren, muziek overzetten en bestanden uitwisselen zonder dat er een kabel aan te pas komt.

Dit alles is natuurlijk maar een heel erg simpel overzicht van wat de Samsung Galaxy Ace Plus allemaal te bieden heeft – voor minder dan 300 euro. Houdt ons in de gaten, en je komt steeds meer te weten over dit veelzijdige toestel.

Lees de reacties (8)

  • Hallo
    Ik heb een vraag heeft deze Ace plus ook navigatie die met GPS gebruikt kan worden?
    Ik hoor van u.
    Mvg
    Paul

    • Jazeker! De Galaxy Ace Plus beschikt standaard over Google Maps en de bijbehorende Navigatie app.

      • oke bedankt voor de info.
        Ik ben niet zo bekend met samsung.de app moet ik dus downloaden?
        Ik heb nu een nokia daar zat e.e.a. standaard op.

  • Ik heb een vraagje, wat is ongeveer het gebruik van standby en bellen.

    wie kan dit mij zeggen.

    Alvast bedankt.

  • Hallo,

    Ik krijg het niet voor elkaar om de gemaakte foto's van mijn ace plus toestel te verschuiven naar mijn laptop middels het bijgeleverde kabeltje.
    Via YOUTUBE kwam ik bij een filmpje die het uitlegt, maar de optie: USB -> massa opslag staat niet in mijn lijstje als ik wil koppelen.
    Help!

    http://www.youtube.com/watch?v=1ipqQS9hW2c

    Hoor graag.
    Groet,
    Linda

Gerelateerde artikelen