De accessoires van de Galaxy S2

Naast de flinke hoeveelheid accessoires die voor iedere succesvolle telefoon te verkrijgen zijn – hoesjes, hoesjes, en nog meer hoesjes – komen er voor de Galaxy S2 ook een aantal specifieke accessoires van Samsung zelf op de markt: een desktop ‘cradle', een autohouder, een MHL kabel en een Power Pack.

De desktop cradle is in feite een soort standaard waarmee je het toestel netjes rechtop op je bureau kunt plaatsen. Deze houder dient dan als lader, maar tevens kun je hem gebruiken om muziek vanaf de S2 af te spelen.

De autohouder is precies wat de naam zegt: een houder om je Galaxy S2 in je auto te monteren. Maar dan wel eentje die door Samsung speciaal is ontworpen voor de S2.

Met de MHL kabel kun je de S2 via de Micro-USB poort op je televisie aansluiten, om daar je zelf opgenomen Full HD videos te bekijken, andere films af te spelen, of een potje te gamen.

En last but not least komt Samsung met de zogeheten PowerPack. In feite is dit een zwaardere batterij, die langer meegaat dan het standaard model. Deze zwaardere, en dus grotere batterij is wel heel netjes weggewerkt in een wat verdikte achterklep.

Bekijk ook onze nieuwe Accessoire Pagina, waar steeds meer interessante accessoires voor de Samsung Galaxy S2 te vinden zullen zijn.

Lees de reacties (17)

  • Ik krijg een error op de link:

    404 Not Found

    Helaas kan de door u gezochte pagina niet gevonden worden. Hieronder ziet u de beste suggesties gebaseerd op uw verzoek. Mocht de door u gezochte pagina niet voorkomen kunt u uw zoekopdracht verfijnen in de zoekbalk, of terugkeren naar de hoofdpagina en van daar uit verder zoeken.

    • Haha je meldt het sneller dan dat ik het nog kon herstellen ;) Is inmiddels gefixt!

  • micro usb to go is ook leuk. ik heb hem laatst ontvangen

    ik heb het besteld bij dealextreme voor een paar centjes incl verzendkosten

    kun je leuke dingen doen als: //www.galaxyclub.nl/usb-on-the-go-werkt-prima-op-de-galaxy-s2

  • Hoi, ik heb een vraag over de SG S 2: Zit er Vodafone software op de smartphone, en is het een branded phone (Met Vodafone logo, sofware etc.)?

    Ik hoop dat jullie mn vraag kunnen beantwoorden?

    • Ik heb hem aangeschaft, heb wel een vodafone abb. maar er zit niks van vodafone op, geen logo of wat dan ook.

      groetjes Sandra

1 2 3
Gerelateerde artikelen