Android 4.4 KitKat update proces Samsung Galaxy Mega van start (in Rusland)

De Samsung Galaxy Mega draait in ons land op dit moment nog zijn rondjes op Android versie 4.2. Maar goed nieuws gloort in het Oosten: in Rusland is Samsung vandaag begonnen met het uitrollen van de update naar Android 4.4 KitKat.

De Galaxy Mega, elder ter wereld bekend als de Mega 6.3, zat al even te wachten op zijn grote volgende update. En net als bij andere toestellen, blijkt Samsung nu besloten te hebben Android 4.3 simpelweg over te slaan, en het toestel gelijk te voorzien van Android 4.4.

De update brengt een vernieuwde gebruikersinterface naar het toestel, evenals een flink aantal optimalisaties voor betere prestaties, en – als het goed is – een langere accuduur.

Wanneer de update op de Nederlandse Galaxy Mega te installeren zal zijn is uiteraard nog niet bekend. In Rusland is de update nu beschikbaar voor de Galaxy Mega GT-I9200 – de toestelversie zonder 4G verbinding – terwijl in ons land de GT-I9205 met 4G verkocht wordt.

Toch is dit het begin van het updateproces, en ook al moeten we hier nog even wachten, de update komt eraan. De vraag is wat we eerder gaan zien: de update naar Android 4.4 KitKat voor de eerste Galaxy Mega, of de lancering van de Galaxy Mega 2, die ook in pijpleiding zit.

(via)

Lees de reacties (12)

  • Waardeloos op deze manier had nooit bij apple weg moeten gaan wanneer zei zeggen dat er een update komt dan gebeurt dat ook gewoon
    Zit je met een Mega die ik gekocht heb omdat er een update naar 4.4 werd belooft

1 2 3
Gerelateerde artikelen