Android 4.3 arriveert op Nederlandse Samsung Galaxy S3 van Vodafone

Links en rechts bereiken ons verhalen – verhalen die vertellen dat de lang, lángverwachte Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S3 –  de versie zonder 4G, wel te verstaan – in ons land begint te arriveren. Als eerste is Vodafone's branded toestelversie aan de beurt.

Oorspronkelijk zou de Galaxy S3 in november de grote update naar Android 4.3 krijgen, maar door problemen met een eerdere versie van de software liep het updateproces een paar weken vertraging op. Maar nu lijkt hij dan toch te arriveren, en net zoals onlangs bij de Galaxy S4 het geval was, komt ook bij de Galaxy S3 Vodafone's toestelvariant als eerste aan de beurt.

De update, met firmwareversie XXUGMK6, wordt uitgerold via het toestel zelf, of via Samsung's Kies software. Het gaat om een flinke download, dus als je ‘m via je Galaxy S3 zelf installeert: doe dit dan via een WiFi verbinding.

Als we kijken hoe de Android 4.3 update voor de S4 arriveerde, dan is de kans groot dat we de nieuwe software binnen nu en een paar dagen ook op de unbranded Galaxy S3 zien verschijnen.

Heb jij de update van vandaag al geïnstalleerd? Deel hieronder jouw ervaringen, en laat weten wat er zoal nieuws danwel anders is!

Met dank aan Henk voor de schermafbeelding!

Update: problemen na de update? Kijk ook eens HIER!

Lees de reacties (114)

    • Lastig te voorspellen - de snelheid waarmee providers hun 'branded' updates aanbieden is nogal wisselend...

    • Hey michel ik heb m net binnen gehaald via ota . Maar mijn multi window doet het niet meer . En verder vind ik m nou niet soepeler lopen dan de 4.2.2 .

  • Momenteel is de download halverwege...
    Ik laat wel van me horen wat er gebeurt...
    Pakketje van een slordige 450 MB.

  • is het al bekend wanneer hij voor T-mobile is? Want ik ben echt al maanden met smart erop aan het wachten!

  • Software is zojuist volledig qua download op mijn Samsung Galaxy S3 (zónder 4G) terecht gekomen.
    Installatie gestart.
    Cross your fingers...

  • Toestel is al 2x herstart, na de eerste keer kwam het bekende "Android-mannetje", nu pulseert na de 2e herstart het SAMSUNG logootje...
    Ben benieuwd...
    Bijna klaar met typen en tada... "Android-systeem upgraden" App 17 van ... optimaliseren...
    Maar... nog steeds... Cross your fingers...
    Mijn toestel is nooit geroot of ge-jailbreaked ...!

1 2 3 18
Gerelateerde artikelen