‘Android 4.1 voor Samsung Galaxy S2 in november’ (update 2: toch november?)

Update 2:

We waren amper klaar met het typen van de onderstaande update, of het volgende ‘Android 4.1 voor de Galaxy S2' nieuws duikt op – en deze keer is de bron wél te verifiëren. Samsung Zweden en Samsung Denemarken laten via Facebook weten welke toestellen wanneer een update naar Android 4.1 Jellybean gaan krijgen.

En voorwaar! De Samsung Galaxy S2 staat in het lijstje – met een update in november, geheel zoals de jongens van SamMobile gisteren al voorspelden. Dit is nu echt voor het eerst dat Samsung zich direct uit laat over een Jellybean update voor de Galaxy S2.

Maar er is één ‘máár': het zou niet de eerste keer zijn dat een ‘lokale' Samsung iets roept, dat later door Samsung HQ (in Zuid-Korea) weer wordt tegengesproken. Het liefst zouden dit nieuws dus nog bevestigd zien door Samsung in Korea zelf.

Overigens geldt, net als bij eerdere updates, weer de disclaimer: de precieze datum van de uiteindelijke update is nog altijd afhankelijk van regio en provider.

(via SamsungSverige, SamsungDanmark en SamMobile)

Update:

Gisteren nog dook het gerucht op dat de Android 4.1 update voor de Samsung Galaxy S2 mogelijk in november op het programma staat. Vandaag duikt het nieuws op dat de update nota bene door Samsung zelf zou zijn bevestigd, en mogelijk al in de komende weken via OTA en KIES kan worden uitgerold.

Op zich klinkt dit natuurlijk allemaal prima, alleen de bron van bovenstaande gerucht is – laten we zeggen – nogal onduidelijk. En eerlijk gezegd klinkt het onsvallemaal net iets té soepel in de oren.

Totdat we het bovenstaande gerucht bevestigd zien, lijkt een flink pak zout verstandig. Maar met hopen is natuurlijk niks mis…

(via AndroidGeeks)

Oorspronkelijke bericht:

Ook vandaag gonsde het weer van de geruchten rond updates van Samsung smartphones naar Android 4.1 Jellybean. Zo liet Samsung weten dat de Galaxy S3 de update in oktober zal krijgen. De insiders van SamMobile voegen hier aan toe dat de update voor de Samsung Galaxy S2 in november zal volgen.

Recent ontstond er twijfel over een mogelijke update, naar aanleiding van Samsung's zwijgen erover tijdens hun Unpacked evenemet in Berlijn. De geruchten blijven echter sterk aanwezig dat de update er ook voor de Galaxy S2 wel degelijk komt – zeker nadat vandaag bekend werd dat ook toestellen als de Galaxy Ace 2 en Galaxy S Advace voorzien zullen worden van een shot ‘Jellybean'.

Of de update ook daadwerkelijk in november komt weten we natuurlijk nog niet. Het gaat hier om geruchten, niet – zoals in het geval van de Galaxy S3 – om officiële uitspraken van Samsung zelf.

(via @SamMobile)

Lees de reacties (22)

  • Sammobile heeft vaker ongelijk gehad. en tenslotte vind ik hun site niet echt bepaald professioneel (qua engels gebruik).

      • Joah, maar een beetje fatsoenlijk engels kan geen kwaad. Of op zn minst wat betere schrijvers. want ook al was het nederlands, hun artikels blijven nogal cheap ass. alsof t geschreven is door een scholier die net van groep 8 is :p

  • wat is het verschil met ics, ja natuurlijk langere levensduur batterij hahahah, dat zeggen ze altijd, nou als je dat wilt kan je beter een iphone nemen, maar ik heb niet van die goede ogen en dat schermpje is zo klein, maar wat is beter of slechter dan ics?

    • Wat ze beweren is dat de user interface veel soepeler is. Dat is 'project butter'. Er zijn nog meer verschillen maar dat is wel de belangrijkste.

  • Kan iemand mij in een stappen plan uitleggen hoe je heb via de niet legale wijze er op zet.
    En of het dat goed werkt.

1 2 3
Gerelateerde artikelen