Android 4.1 update voor de Samsung Galaxy Note arriveert in Nederland

Een maand of zestien nadat de Samsung Galaxy Note voor het eerst in de winkels verscheen, krijgt het toestel vanaf vandaag de waarschijnlijk grootste software update tot nu toe.

De update naar Android 4.1.2 Jellybean brengt een aantal volledige nieuwe features naar de eerste Galaxy Note, waaronder multiwindow, Smart Stay, Smart Rotation, een nieuwe Home scherm modus, en de snellere ‘Project Butter' interface.

Tot nu toe is de update beschikbaar in Samsung's Kies programma, maar we verwachten ‘m in de loop van de dag als OTA – Over The Air – update op de Note te zien verschijnen.

Let op: het gaat hier om een flink update, dus als je ‘m staks OTA installeert, zorg dan dat je het updatepakket binnenhaalt via WiFi verbinding. Wees je er verder van bewust dat deze update, zoals hierboven geschreven, vrij ingerijpend is. Je Note krijgt een flink geupdate interface – het is een beetje alsof je na de update een nieuw toestel hebt. Voor veel gebruikers is dit fantastisch, voor anderen is het even wennen.

(bron)

Lees de reacties (52)

  • Ik had hem maar toen ik hem deed heb ik iets verkeerd gedaan uitgedaan omdat ik niet door had dat hij hem update (blond) nu wil ik hem via instellingen weer proberen maar nu pak hij hem niet meer en zeg die geen update beschik daar wat moet ik nou doen ???

  • Idem hier, foutje kan gebeuren.

    Blijven proberen.......,

    Toch vervelend dat de WiFi van de zaak het tegenhoud. :-(

  • Kreeg van morgen de melding ; software update .
    Dus ik dacht, ik kijk thuis wel via wifi , tot mijn verbazing ;geen update beschikbaar.
    rare zaak

  • He he,

    lang gewacht. Van het weekend installeren en dan maar hopen dat de vehicle dock samen met de note werkt

1 2 3 7
Gerelateerde artikelen